Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Salam.. Erm walaupun saya bukan budak sekolah lagi, tapi tetap mahu join segmen cuti sekolah ni. hehe.. Klik je banner atau SINI if nak join. Tamat pada 26 November 2012!




Buat 3 blogger yang bertuah, bukan bermakna anda akan memenangi set barang kemas emas putih apetah lagi emas kuning. Tapi dapat topup RM10! hehe oklah tu boleh beli cincin silver kalau dapat duit RM10. (eh cukup ke banyak tu?) Pape pun selamat bercuti adik-adik semua..^^


Cik Misya : Cuti sekolah dihabiskan dengan tidur sebab balas dendam study habis-habisan untuk exam.

Comments

  1. salam perkenalan :)
    singgah dari segmen yang sama ^^

    jemput singgah ke blog FD
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  4. Hye dari segmen yang sama :B

    ReplyDelete
  5. Dah BW dan follow,

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  7. salam, singgah bw dr segmen yg sama.

    jemputlah singgah belog.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    p/s: ada mega G.A tau.

    ReplyDelete
  8. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. Hai!! Aida pun join segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-1236.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    ReplyDelete
  11. saya pn x skolah lagi.. cuma mengajar budak skolah, sooo, boleh laaah bw cuti-cuti skolah.. hihi
    jom kita meriahkan bw cuti-cuti ni..
    lalalala

    http://mikkofallenangel.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. bw dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yg sama....
    dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

    salam perkenalan

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sama....
    dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

    salam perkenalan

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  15. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts