expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 15, 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Salam.. Erm walaupun saya bukan budak sekolah lagi, tapi tetap mahu join segmen cuti sekolah ni. hehe.. Klik je banner atau SINI if nak join. Tamat pada 26 November 2012!




Buat 3 blogger yang bertuah, bukan bermakna anda akan memenangi set barang kemas emas putih apetah lagi emas kuning. Tapi dapat topup RM10! hehe oklah tu boleh beli cincin silver kalau dapat duit RM10. (eh cukup ke banyak tu?) Pape pun selamat bercuti adik-adik semua..^^


Cik Misya : Cuti sekolah dihabiskan dengan tidur sebab balas dendam study habis-habisan untuk exam.

16 comments :

Dianaa said... Reply To This Comment

salam perkenalan :)
singgah dari segmen yang sama ^^

jemput singgah ke blog FD
http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Emas Putih said... Reply To This Comment

Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

Niena Sofea said... Reply To This Comment

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Hermin said... Reply To This Comment

Hye dari segmen yang sama :B

aynora nur said... Reply To This Comment

Dah BW dan follow,

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

ZF said... Reply To This Comment

datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

nunnaly said... Reply To This Comment

salam, singgah bw dr segmen yg sama.

jemputlah singgah belog.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

p/s: ada mega G.A tau.

rafflesia said... Reply To This Comment

salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

jom ke blog saya :
http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Aida Omar said... Reply To This Comment

Hai!! Aida pun join segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog nie :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Fizalinolie said... Reply To This Comment

Hola ♥

Saya Follower yang ke-1236.

Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

Keep in touch :)

Mrs Mikko said... Reply To This Comment

saya pn x skolah lagi.. cuma mengajar budak skolah, sooo, boleh laaah bw cuti-cuti skolah.. hihi
jom kita meriahkan bw cuti-cuti ni..
lalalala

http://mikkofallenangel.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

teratai said... Reply To This Comment

bw dr segmen yg sama

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

KhaiRul Azmi said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama....
dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

salam perkenalan

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

KhaiRul Azmi said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama....
dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

salam perkenalan

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Delimasari said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama - follow

Mia Liana said... Reply To This Comment

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...