SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER !

Salam. Memang bulan November ni musim orang wat segmen agaknya. huhu. Almaklumlah cuti sekolah plus bermacam-macam cuti umum mengunjung tiba. Rugilah if tak memanfaatkan ruangan segmen-segmen ni!=) Jom ke SINI untuk join segmen ni. Klik banner pun boleh juga..^^


Tamat : 20 November 2012.


Cik Misya : Bulan bertuah saya adalah bulan September.

Comments

  1. saya pulak NOVEMBER. ngee~ tapi setakat ni tak lah bertuah mana pon. hehe.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.ziarah kesini dari segmen yg sama.Salam perkenalan & Happy Blogging dear :)

    ReplyDelete
  3. datang follow sini, dr sagmen yg sma.. :D

    http://thenotanota.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  4. hye.. dtg dr segmen yg sama. already follow here..
    http://www.sayeshukepink.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari tuan punyer segmen , jom bw yang lain =) , btw , thanks join ek ^.^ .

    ReplyDelete
  6. singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah

    ReplyDelete
  7. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete
  8. singga sini dr segmen yg sme
    jemput singgah =)

    http://detektifsewel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts