Segmen Doodle Dresses (Muslimah) by MMR

Salam.. Erm menarik gak segmen doodle-doodle ni. Huhu.. Bila tengok komen-komen kat segmen ni, saya rasa masih belum cukup 35 orang yang join. Hehe. Jom terjah SINI atau klik banner if teringin nak doodle juga!=)



Ni details doodle yang saya mahu..=)

Nama : Cik Misya
Warna mengikut angka :
1 - FF0099
2 - 000000
3 - FF0099
4 - 0099FF
5 - FF0099
Link Blog : http://www.aimisyahirah.com


Huhu taktahu lah saya ni peserta yang sempat join ke tak. Takpela, sekadar mencuba. Macam budak-budak plak main-main benda gini. Hehe.. ;)



Cik Misya : Happy Go Lucky.

Comments

  1. hehe slamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  2. Doodle dah siap akak
    http://iyra-monster98.blogspot.com/2012/11/doodle-peserta-31-34.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts