expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow @ Add by HudaHud Season2

Salam.. Satu lagi segmen di petang-petang sabtu yang perlu dijoin! Huhu.. Rugi tak join babe, sebab ada hadiah best menanti!! Klik SINI atau banner untuk info lanjut..


Nak tahu apa hadiah yang menanti? Cer tengok...


Menarik kan? Ramai plak yang sponsor tu! Huhu compare dengan saya if wat segmen, sapelah yang sudi nak sponsor ya? Ngehehe.. Pape pun selamat mencuba wat yang join!=)


Cik Misya : Mencari sponsor untuk my wedding if ada yang sudi.;)


4 comments :

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

hehehe..ayu dtg dr segmen yang sama...

cik Que said... Reply To This Comment

bw dri segmen sama..^_^

http://cikque90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-add-by-hudahud-season-2.html

!em@ GurLz said... Reply To This Comment

hye...
sy dr segmen yg sme
jom singgah blog sy
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-add-by-hudahud-season-2.html

aidacomel said... Reply To This Comment

aidadamiastory.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...