expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Salam semua.. Jom join segmen menarik INI. Klik banner pun boleh..:) Hanya 10 yang bertuah akan direview oleh penganjur! Cepat join before 8 Disember 2012!


Jumlah follower saya adalah seramai 1200 orang. Syukur.. Berharap ianya terus meningkat. InsyaAllah..


Owh first time ada syarat begini. Kena letak tagline yang diberi ikut kreativiti memasing.:)


Okla ni ek? Huhu.. The best thing about blog Mia Liana selaku penganjur ni ialah sebab susunan iklan nya! Ahaks.. Pelik tak alasan saya? Hehe.. But memang saya tertarik and mahu belajar the way she put the advertisement in her blog. Kemas & tak serabut. Lagi satu saya tak tahu camne nak create dan letak iklan dalam petak-petak kecil camtu. At least if dapat dapat belajar dari Mia Liana, lehla saya tambah pendapatan melalui pengiklanan blog. Harap tunjuk ajar dari sifu! hehe..



Cik Misya : Berbakat dalam bidang promosi.

43 comments :

Unknown said... Reply To This Comment

mia liana buat segmen lg.
nice.nice!!

Mia Liana said... Reply To This Comment

terima kasih ya aimi sudi join segmen mia. mia check entri, ada satu je yang tak lengkap.

nanti backlinkkan SmiLe... SmiLe... SmiLe... = :) :) :) tu ke http://www.mialiana.com

sila betulkan sebelum segmen tamat. tq dear.

p/s: ppsssttt kenapa tak tanya kak mia dari dulu lagi nak coding iklan kecik tu... sila pm di fanpage ya...

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Mia Liana Owh ok2x dah back link kan dah. Hehe tak perasan bout dat. Thanks ya..=)

Unknown said... Reply To This Comment

wah selamat bersegmen cik misya...

Mia Liana said... Reply To This Comment

mia datang check entri. hmmmm dah ok. entri penyertaan lengkap. ;)

Unknown said... Reply To This Comment

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1210 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Unknown said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama...
dah lama follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 1221

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

Syamimi Saad said... Reply To This Comment

salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

yana dtg follow (dh lama follow) & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Shah said... Reply To This Comment

Salam kenal, singgah dan follow misya :) Jemput berkunjung ke blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

aynorablogs said... Reply To This Comment

BW & follow serta support rakan blogger..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Penulis said... Reply To This Comment

bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

OKje said... Reply To This Comment

Dtg dari segmen yang!

Pecinta pink^^ said... Reply To This Comment

salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker said... Reply To This Comment

bw dari segmen yg sm... nice blog. wa... ramai followers... jauh ketinggalan akk. hehe... Jika sudi, singgah blog akak juga http://ieta-myblog.blogspot.com :)

faqihahhusni said... Reply To This Comment

BW. Saya datang dari segmen yang sama.. Saya suka blog awak! :D


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said... Reply To This Comment

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Odah said... Reply To This Comment

datang dari segmen sama :) visit mine..

http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

xxlavender said... Reply To This Comment

terjah dari segmen yg sama .. ^^
sy follow awk yew #1238.. :D
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Unknown said... Reply To This Comment

singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Afraa Ain Ahdia said... Reply To This Comment

hi ! dtg dr segmen yg same. jom ke blog afraa :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

ERAZ FADLI said... Reply To This Comment

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
datang dari segmen Mia Liana.com...follow awak dah lama ya...

Anonymous said... Reply To This Comment

azwa datang dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya said... Reply To This Comment

singgh dari blog sis Mia..=)

Unknown said... Reply To This Comment

Wilma pun join segmen nie :-)

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

Dayang Deno said... Reply To This Comment

deno datang dari segmen yg sama! :)

Emmymazli said... Reply To This Comment

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Aja Mazlan (FAZ) said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama
http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
follow sini

Anonymous said... Reply To This Comment

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Anonymous said... Reply To This Comment

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

N A S said... Reply To This Comment

Assalamualaikum .
Come from the same segment . Done follow you ,
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Jaja said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama jugak, jemput la ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

MeMe said... Reply To This Comment

Salam... singgah dari segmen same.. :)
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Salmi said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama.
Dah lama follow sini.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Azza Afdzal said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia jugak :)

http ://mayesa-jcb.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...