Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Salam semua.. Jom join segmen menarik INI. Klik banner pun boleh..:) Hanya 10 yang bertuah akan direview oleh penganjur! Cepat join before 8 Disember 2012!


Jumlah follower saya adalah seramai 1200 orang. Syukur.. Berharap ianya terus meningkat. InsyaAllah..


Owh first time ada syarat begini. Kena letak tagline yang diberi ikut kreativiti memasing.:)


Okla ni ek? Huhu.. The best thing about blog Mia Liana selaku penganjur ni ialah sebab susunan iklan nya! Ahaks.. Pelik tak alasan saya? Hehe.. But memang saya tertarik and mahu belajar the way she put the advertisement in her blog. Kemas & tak serabut. Lagi satu saya tak tahu camne nak create dan letak iklan dalam petak-petak kecil camtu. At least if dapat dapat belajar dari Mia Liana, lehla saya tambah pendapatan melalui pengiklanan blog. Harap tunjuk ajar dari sifu! hehe..



Cik Misya : Berbakat dalam bidang promosi.

Comments

  1. mia liana buat segmen lg.
    nice.nice!!

    ReplyDelete
  2. terima kasih ya aimi sudi join segmen mia. mia check entri, ada satu je yang tak lengkap.

    nanti backlinkkan SmiLe... SmiLe... SmiLe... = :) :) :) tu ke http://www.mialiana.com

    sila betulkan sebelum segmen tamat. tq dear.

    p/s: ppsssttt kenapa tak tanya kak mia dari dulu lagi nak coding iklan kecik tu... sila pm di fanpage ya...

    ReplyDelete
  3. @Mia Liana Owh ok2x dah back link kan dah. Hehe tak perasan bout dat. Thanks ya..=)

    ReplyDelete
  4. wah selamat bersegmen cik misya...

    ReplyDelete
  5. mia datang check entri. hmmmm dah ok. entri penyertaan lengkap. ;)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1210 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama...
    dah lama follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 1221

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  9. salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. yana dtg follow (dh lama follow) & BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal, singgah dan follow misya :) Jemput berkunjung ke blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. BW & follow serta support rakan blogger..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  15. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  16. bw dari segmen yg sm... nice blog. wa... ramai followers... jauh ketinggalan akk. hehe... Jika sudi, singgah blog akak juga http://ieta-myblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  17. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen sama :) visit mine..

    http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. terjah dari segmen yg sama .. ^^
    sy follow awk yew #1238.. :D
    http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  21. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. hi ! dtg dr segmen yg same. jom ke blog afraa :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
    datang dari segmen Mia Liana.com...follow awak dah lama ya...

    ReplyDelete
  25. azwa datang dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. Wilma pun join segmen nie :-)

    http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

    ReplyDelete
  28. deno datang dari segmen yg sama! :)

    ReplyDelete
  29. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama
    http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
    follow sini

    ReplyDelete
  31. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum .
    Come from the same segment . Done follow you ,
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. datang dari segmen yang sama jugak, jemput la ke blog sy


    http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. Salam... singgah dari segmen same.. :)
    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  37. Singgah dari segmen yang sama.
    Dah lama follow sini.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  38. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  39. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia jugak :)

    http ://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts