Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Salam semua.. Jom join segmen menarik INI. Klik banner pun boleh..:) Hanya 10 yang bertuah akan direview oleh penganjur! Cepat join before 8 Disember 2012!


Jumlah follower saya adalah seramai 1200 orang. Syukur.. Berharap ianya terus meningkat. InsyaAllah..


Owh first time ada syarat begini. Kena letak tagline yang diberi ikut kreativiti memasing.:)


Okla ni ek? Huhu.. The best thing about blog Mia Liana selaku penganjur ni ialah sebab susunan iklan nya! Ahaks.. Pelik tak alasan saya? Hehe.. But memang saya tertarik and mahu belajar the way she put the advertisement in her blog. Kemas & tak serabut. Lagi satu saya tak tahu camne nak create dan letak iklan dalam petak-petak kecil camtu. At least if dapat dapat belajar dari Mia Liana, lehla saya tambah pendapatan melalui pengiklanan blog. Harap tunjuk ajar dari sifu! hehe..



Cik Misya : Berbakat dalam bidang promosi.

Comments

Unknown said…
mia liana buat segmen lg.
nice.nice!!
Mia Liana said…
terima kasih ya aimi sudi join segmen mia. mia check entri, ada satu je yang tak lengkap.

nanti backlinkkan SmiLe... SmiLe... SmiLe... = :) :) :) tu ke http://www.mialiana.com

sila betulkan sebelum segmen tamat. tq dear.

p/s: ppsssttt kenapa tak tanya kak mia dari dulu lagi nak coding iklan kecik tu... sila pm di fanpage ya...
Misya said…
@Mia Liana Owh ok2x dah back link kan dah. Hehe tak perasan bout dat. Thanks ya..=)
Unknown said…
wah selamat bersegmen cik misya...
Mia Liana said…
mia datang check entri. hmmmm dah ok. entri penyertaan lengkap. ;)
Unknown said…
Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1210 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Unknown said…
singgah dari segmen yang sama...
dah lama follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 1221

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.
Syamimi Saad said…
salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
yana dtg follow (dh lama follow) & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Shah said…
Salam kenal, singgah dan follow misya :) Jemput berkunjung ke blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Aynora said…
BW & follow serta support rakan blogger..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Penulis said…
bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
AyuInsYiraH said…
assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html
OKje said…
Dtg dari segmen yang!
Pecinta pink^^ said…
salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)
bw dari segmen yg sm... nice blog. wa... ramai followers... jauh ketinggalan akk. hehe... Jika sudi, singgah blog akak juga http://ieta-myblog.blogspot.com :)
Emas Putih said…
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)
Odah said…
datang dari segmen sama :) visit mine..

http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
xxlavender said…
terjah dari segmen yg sama .. ^^
sy follow awk yew #1238.. :D
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow
Unknown said…
singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Afraa Ain Ahdia said…
hi ! dtg dr segmen yg same. jom ke blog afraa :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
ERAZ FADLI said…
Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
datang dari segmen Mia Liana.com...follow awak dah lama ya...
Anonymous said…
azwa datang dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Yaya Mohd said…
singgh dari blog sis Mia..=)
Unknown said…
Wilma pun join segmen nie :-)

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html
Dayang Deno said…
deno datang dari segmen yg sama! :)
Emmymazli said…
Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
dari segmen yang sama
http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
follow sini
Anonymous said…
dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Anonymous said…
Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~
N A S said…
Assalamualaikum .
Come from the same segment . Done follow you ,
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Jaja said…
datang dari segmen yang sama jugak, jemput la ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
MeMe said…
Salam... singgah dari segmen same.. :)
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Salmi said…
Singgah dari segmen yang sama.
Dah lama follow sini.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Mia Liana said…
salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.
Azza Afdzal said…
datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
Unknown said…
Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia jugak :)

http ://mayesa-jcb.blogspot.com

Popular Posts