expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 12, 2012

Segmen Gambar Aku Di Vektor?

Salam.. Akhirnya baru saya tahu vector tu apa! Ahaks.. Tadi join satu segmen tu main bedal je taktahu apa benda nya vector ni. So saya joinlah satu lagi segmen vector-vector juga by Monster Cat.

Hit banner bulat ni if nak join juga.


Contoh vektor ni macam gambar bawah ni..


Contoh lain klik SINI


So, kenapa saya mahu mahu divektorkan? Huhu saya teringin nak tengok hasil wajah saya yang tak berapa comel tapi  manis ni selepas menjadi vektor. Ahakss.. Dulu saya pernah minta seorang pelukis kartun melakarkan wajah saya jadi bentuk animasi tapi kureng menjadi. So, kalau kali ni terpilih nak tengok plak hasilnya camne.:) Tapi before this ada sorang rakan blogger saya pernah animasikan wajah saya dalam entri INI.:)

Saya nak tag sape ek? Banyak tul segmen saya join hari ni sampai tak tahu nak tag sape. Huhu.. Takpela saya tag sorang blogger yang baru saja meninggalkan komen iaitu Din. If sudi, support lah segmen ni ya.:)



Cik Misya : Watak kartun tak pernah mati.

6 comments :

D i n said... Reply To This Comment

best gak skali sekali skala men vektor2 ni hehe

fiqah hamed said... Reply To This Comment

Thank you join..nantikan senarai pemenang petang ini..(":

fiqah hamed said... Reply To This Comment

Tahniah!! Harap boleh hantar detail cepat-cepat.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/pengumuman-pemenang-segmen-gambar-aku.html

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

Yippee! AKhrinya dapat juga vektor wajah saya! hehe.. Tq fiqah!!=)

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

Tahniah sis :D

fiqah hamed said... Reply To This Comment

Fiqah dah send vektor sis melalui email..(":
hope suka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...