SEGMEN : GEDIK2 TAMBAH FOLLOWER

Salam.. Ouch! Gedixnya...! hehe.. Segmen kali ni kena gedik-gedik skit. Ahaks..;) Uols nak menggedik juga? Haa meh join segmen ni ya! Wat blogger lelaki yang nak join please control kegedikan anda. Takut len macam plak jadinya kalau over gedik. Hihi.. Hit banner if mahu 'menggedik' juga! Hehe.


Kali ni penganjurnya minta peserta komen kenapa tak suka blog nya? Huhu. Pelik juga permintaan dia ni. Tapi takpe, saya tunaikanlah juga. Hehe. So far ok je blog ni. Warna sume sesuai dan tak menyakitkan mata yang usha blog nya. Cuma part entri je la, kalau boleh jangan gunakan short form bila menulis. Menulis blog banyak beza daripada menaip SMS. Penggunaan huruf besar dan kecil jangan diabaikan bila menulis entri. Kalau banyak sangat short form, then huruf besar kecil tak sekata, lama-lama orang pun letih mahu baca entri anda. Rajin-rajin tekan 'shift' button keyboard tiap kali memulakan sesuatu ayat untuk dapatkan huruf besar pada huruf pertama setiap ayat.:) Uish, panjang plak komen saya! Hehe pandai ya komen blog orang!;P


Erm kena tag 3 orang ya... Mazliza Abd. Razak, Dunia Wilma dan Nurul FHMT. Antara rakan blogger saya yang rajin jengah blog saya dan join segmen.:)


Cik Misya :

Comments

  1. terima kasih tag!nanti saya join..ngee ^^

    ReplyDelete
  2. DTG DRI SGMEN YG SAME .. DA LAME FOLLOW SINI

    ReplyDelete
  3. Terima kasih coz sudi tag Wilma...
    Ada masa Wilma join ya :-)

    ReplyDelete
  4. Salam sis ..
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

    Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts