Segmen : Gila-Gila Follow.

Salam.. Huhu kali ni kita bergila-gila plak. Hehe. Takdelah sampai jadi gila. Just nak support segmen adik Liyana Jasmi yang comel ni.:) Jom terjah SINI atau hit je banner gila-gila kat bawah ni okeys..

My latest followers is 1180. Hope dapat tingkatkan lagi sehingga at least 2k for this year. Huhu boleh ke? Ngee... InsyaAllah..=)

Nak tag erm... Suria Amanda, Eraz Fadli & Ayut...Ni sume blogger-blogger yang rajin singgah-singgah ni. Harap dorang sudi join. Ngeee... Maaf jika tag mengganggu. Wakaka...=)



Cik Misya : Dulu suka baca majalah lawak Gila-Gila & Ujang.


Comments

  1. thanks tag ye Misya...setakat ni masih free...hahahaha..In Shaa Allah.tngu masa sesuai ;)

    ReplyDelete
  2. thanks misya tag akak..nak join tp akak x leh nak follow fb dia..kena blocked kat opis ni...

    ReplyDelete
  3. Salam. Thanks sebab sudi join! Jom blogwalking ke blog peserta lain. ^_^

    ReplyDelete
  4. ramainya follower...datang BW sini

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen sama
    http://www.jomsinggah.com/2012/11/segmen-gila-gila-follow-by-liyana-jasmin.html

    ReplyDelete
  6. Dari segme yg sama . Jom blogwalking http://itisstories.blogspot.com/2012/12/segmen-gila-gila-follow.html

    ReplyDelete
  7. Pengumuman pemenang bagi Segmen : Gila-Gila Follow :) Jom tengok!

    http://www.liyanajasmi.blogspot.com/2012/12/pemenang-segmen-gila-gila-follow.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts