expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 5, 2012

SEGMEN - JOM JADI FOLLOWERS SAYA

Salam.. Nak join satu lagi segmen menarik by Cekodok Gebu. Ahaks.. Dah lama tak makan cekodok! Tetiba lapar plak. huhu. Okla, sapa nak join, hit banner hijau kat bawah ni okeys..



Untuk makluman penganjur, saya follower anda yang ke 129!=) Siap print screen lagi tau! huhu..

Tuu dia anak panah merah tu.. Wajah saya telah tertepek di situ ya.;)



Cik Misya : Suka jemput-jemput bawang.

6 comments :

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

akak dah join tp buat scheduled entry..huhu...

hieda aziz said... Reply To This Comment

http://luvbellyda.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html


follow sini..:D
happy blogging

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

selamat bersegmen...:)

Zura Tamin said... Reply To This Comment

Tq join segmen zura yee... mana yang tak join lagi tu jom lah singgah @ join heheheh http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html -

Mama Adam said... Reply To This Comment

as salam,

dr segmen sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

kalau sudi, singgah la balik

Siti Saleha said... Reply To This Comment

Dari segmen sama
Saya jenjalan sini pastu follow, pastu klu sudi meh la dtg blog saya.
http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-follower-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...