SEGMEN - JOM JADI FOLLOWERS SAYA

Salam.. Nak join satu lagi segmen menarik by Cekodok Gebu. Ahaks.. Dah lama tak makan cekodok! Tetiba lapar plak. huhu. Okla, sapa nak join, hit banner hijau kat bawah ni okeys..



Untuk makluman penganjur, saya follower anda yang ke 129!=) Siap print screen lagi tau! huhu..

Tuu dia anak panah merah tu.. Wajah saya telah tertepek di situ ya.;)



Cik Misya : Suka jemput-jemput bawang.

Comments

  1. akak dah join tp buat scheduled entry..huhu...

    ReplyDelete
  2. http://luvbellyda.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html


    follow sini..:D
    happy blogging

    ReplyDelete
  3. Tq join segmen zura yee... mana yang tak join lagi tu jom lah singgah @ join heheheh http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html -

    ReplyDelete
  4. as salam,

    dr segmen sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    kalau sudi, singgah la balik

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama
    Saya jenjalan sini pastu follow, pastu klu sudi meh la dtg blog saya.
    http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-follower-saya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts