Segmen Jom Mencari Followers by Putra

Salam.. Em pepagi Isnin yang tak berapa nak best ni saya mulakan dengan join segmen oleh Putra. Bukan putera raja mahupun Putrajaya. Wakaka! Leh plak wat lawak ntah pape kan? hehe.. Hit banner if anda nak join k.


Erm markah untuk blog Putra ni saya bagi 90/100. =) Mula-mula ingatkan blog perempuan. Rupa-rupanya lelaki. Huhu.. But so far puas hati lah tengok blog penganjur ni. Simple but nice. Keep up this ya dear.^^

Ni jumlah follower saya. Alhamdulillah.. Harap terus meningkat. Amin..


Cik Misya : Pernah dapat markah 100% untuk subjek masa sekolah.



Comments

  1. Terima kasih sebab join :D Ni senarai nama peserta bw peserta lain tau --> http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-mencari.html

    ReplyDelete
  2. come here from the same segmen! :D
    Konichiwa!

    visit me : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Dtg dari segmen yang sama :)

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yang same :) http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    Dah follow ! :) Harap follow balek ye

    ReplyDelete
  5. dah lama follow sini
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yang same :)
    http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html
    dah follow sini.follow me back

    ReplyDelete
  7. datang sini dan follow. ;)

    http://theall-one.blogspot.com/2012/11/hikayatputraamirulhensemsiot.html

    ReplyDelete
  8. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  9. Salam.Dari segmen yang sama. Datang sini follow sambil blogwalking..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  10. ween datang dari segmen yang sama. sory lambat bw and foll :)
    http://chodingreasy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts