Segmen : Jom Upkan Followers Sampai Puas Hati

Salam.. Haa sape-sape yang rasa tak puas hati tu, jom gi padang! Kita beradu tenaga! Ecehhh! huhu.. Macam berani sangat je saya ni ek nak cari gaduh. Tak padan ngan kecik sibuk nak cari pasal pula. huhu. Takdela, actually nak ajak uols join segmen ni. Bukan nak cari pasal ngan uols.:) Sape-sape yang still masih lum puas hati dengan jumlah follower korang, then uols patut join segmen ni ok. Klik SINI atau banner untuk join.:)


Nak tag Mujahidah & Paan!! Huhu... Kalau sudi joinla ya!=) Siapa bertuah dapat hadiah header + doodle.:) Follower saya so far adalah seramai 1184 orang. Thanks so much for them! Keep reading my entries ya! Muah3x!;)



Cik Misya : Pernah jadi pembaca setia novel Alaf 21.


Comments

  1. namaku di situ,, muja salu join events dri blog ni,, haha,, :) tq for taggin :)

    ReplyDelete
  2. rajin cik aimi join segmen..selamat bersegmen. ^__^

    ReplyDelete
  3. thanks tag paan aimi , nnti paan join ^^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..

    Dri segmen yg same, singgah sini n follow sini yg ke 1189 :D

    http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sam

    ReplyDelete
  5. sorry ade kesilapan teknikal skit td.. hehe

    http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sampai-puas.html

    ReplyDelete
  6. aliaa join sni..
    meh la follow aliaa...salam perkenalan.. ;))

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sampai-puas.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama :)

    http://adibah-syahzani.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts