expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 22, 2012

Segmen : Jom Upkan Followers Sampai Puas Hati

Salam.. Haa sape-sape yang rasa tak puas hati tu, jom gi padang! Kita beradu tenaga! Ecehhh! huhu.. Macam berani sangat je saya ni ek nak cari gaduh. Tak padan ngan kecik sibuk nak cari pasal pula. huhu. Takdela, actually nak ajak uols join segmen ni. Bukan nak cari pasal ngan uols.:) Sape-sape yang still masih lum puas hati dengan jumlah follower korang, then uols patut join segmen ni ok. Klik SINI atau banner untuk join.:)


Nak tag Mujahidah & Paan!! Huhu... Kalau sudi joinla ya!=) Siapa bertuah dapat hadiah header + doodle.:) Follower saya so far adalah seramai 1184 orang. Thanks so much for them! Keep reading my entries ya! Muah3x!;)



Cik Misya : Pernah jadi pembaca setia novel Alaf 21.


7 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

namaku di situ,, muja salu join events dri blog ni,, haha,, :) tq for taggin :)

Nurul Aini said... Reply To This Comment

rajin cik aimi join segmen..selamat bersegmen. ^__^

paan said... Reply To This Comment

thanks tag paan aimi , nnti paan join ^^

Cik Hawa Eman said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..

Dri segmen yg same, singgah sini n follow sini yg ke 1189 :D

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sam

Cik Hawa Eman said... Reply To This Comment

sorry ade kesilapan teknikal skit td.. hehe

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sampai-puas.html

kepunyaan kuh ;]] said... Reply To This Comment

aliaa join sni..
meh la follow aliaa...salam perkenalan.. ;))

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-upkan-followers-sampai-puas.html

AJ :) said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama :)

http://adibah-syahzani.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...