expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

Salam.. Erm menarik gak segmen ni.. Yela, sometimes follower & readers punya ramai tapi sorang pun tak kenal. Huhu. Apa kata uols pun join segmen menarik ni..=) Klik je SINI atau banner (header) penganjur okeys..


Saya malas nak fikir apa nak tulis untuk sesi pengenalan diri merangkap biodata saya ni. Huhu. Sejak meninggalkan alam persekolahan, dah takde dah wat-wat biodata cantik-cantik dalam buku tu. Huhu.. SO, saya copy je dari entri penganjur. Hehe.. Jangan marah ya dear..;) Salam perkenalan dari saya untuk anda semua. Ecehh!

Nama Sebenar : Aimi Syahirah

Panggilan : Aimi (kengkawan biasa), Misya (kengkawan special like uols & kengkawan office & coursemate UKM)

Asal Usul Nama Blog : Ceritera Schahirah.. Macam tak berapa menarik then now just guna nama Aimi Syahirah||In the Story. Simple but padat dengan macam-macam benda about me.:)

Kenapa Nama Blog Berbeza?
Mahu dikenali dengan nama sendiri (sebenar). Kalau guna nama glamour nanti rasa macam tak best. Huhu.. Yang penting orang sentiasa ingat Aimi Syahirah dikenali melalui blognya sendiri.=)

Umur : 26 Tahun (10 September 1986)

Status : Tunangan orang (14 Julai 2012)

Suami : Belum ada lagi. Bakal suami ada la. Hehe.. DOa-doakan la ya!^^

Pelajaran : Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan & Pemakanan dari UKM. (2009)


I think cukuplah kan? ;) InsyaAllah ada masa nanti kita jumpa leh kenal-kenal lebih mendalam. Haipp! Kawan je tau. No cintan-cintan anymore. Hihihi...



Cik Misya : Sentiasa ingat asal-usul diri supaya tak lupa diri.

8 comments :

Mimie Najib said... Reply To This Comment

salam kunjungan dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

aini shahroni said... Reply To This Comment

salam kak aimi.........
akak!!
Aini tinggalkan seksyen 15 bangi..
*exicited*

nnty2 leh kita bersua muka..
sembang2 penuh..
muehehe..

jom bca Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah

pha is said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama
hai aimi.. smoga cpat kahwin dan berkekalan.. ameen...


jemput singgah yer :
http://pening-pala.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

CikMunBlogger said... Reply To This Comment

singgah sini .
jemput ke blog mun . :)

dari segmen yang sama .
http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

Pecinta pink^^ said... Reply To This Comment

salam,,sy dtg singgah dri segmen sme ..slm knalan yek..ada mase jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

Nurin Nadhirah said... Reply To This Comment

Dari segmen yg sma. Follow lah saya balik kalau sudi.

http://budaksekolahpunyablog.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

TintaMerah said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama dan follow sini..

http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

Cik Fie said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...