expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Segmen Komen Blog By Hansya #part2

Salam.. Erm mula-mula melihat tajuk segmen ni, saya agak confuse bcos segmen ni kena komen je ke? Huhu.. Rupanya kena wat entri juga..:) And yang paling best leh dapat hadiah if bertuah.. Nak tahu apa hadiah-hadiahnya? Leh tengok SINI atau klik je banner okeys..


Komen tentang blog penganjur : 1st time saya lihat blog yang berwarna-warni tapi sangat kemas! Huhu. Biasa saya jumpa blog yang colourful ni, MasyaAllah! Berpinar mata nak view. Mana entri nya, mana widget nya, mana cursornya, mana button-button penting nya sampai tak jumpa sebab tersembunyi dek warna-warni yang digunakan. But untuk Hansya, serius saya suka dengan susunan widget dan warna yang tidak berserabut. Syabas dear!^^


Cik Misya : Hidup penuh dengan warna-warni.

2 comments :

Puan Gojes said... Reply To This Comment

assalam sis :)
maaf, komen memang lari dari entry sis :)
oh neway, thanks sudi komen blog kita on this segmen hari tu. hehe. but, todays, nak minta bantuan sis lagi, utk derma klik g+1 untuk segmen yang sama. bolehkan? :)
cara klik ada tertera sis :)

http://puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

terima kasih sis :)

Hanis Syazana said... Reply To This Comment

http://rightnot.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html tag u !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...