Segmen Komen Blog By Hansya #part2

Salam.. Erm mula-mula melihat tajuk segmen ni, saya agak confuse bcos segmen ni kena komen je ke? Huhu.. Rupanya kena wat entri juga..:) And yang paling best leh dapat hadiah if bertuah.. Nak tahu apa hadiah-hadiahnya? Leh tengok SINI atau klik je banner okeys..


Komen tentang blog penganjur : 1st time saya lihat blog yang berwarna-warni tapi sangat kemas! Huhu. Biasa saya jumpa blog yang colourful ni, MasyaAllah! Berpinar mata nak view. Mana entri nya, mana widget nya, mana cursornya, mana button-button penting nya sampai tak jumpa sebab tersembunyi dek warna-warni yang digunakan. But untuk Hansya, serius saya suka dengan susunan widget dan warna yang tidak berserabut. Syabas dear!^^


Cik Misya : Hidup penuh dengan warna-warni.

Comments

  1. assalam sis :)
    maaf, komen memang lari dari entry sis :)
    oh neway, thanks sudi komen blog kita on this segmen hari tu. hehe. but, todays, nak minta bantuan sis lagi, utk derma klik g+1 untuk segmen yang sama. bolehkan? :)
    cara klik ada tertera sis :)

    http://puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    terima kasih sis :)

    ReplyDelete
  2. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html tag u !

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts