Segmen: Nak Kawan Baru!!

Salam.. Jom join segmen last saya pada petang ni before going back to home. huhu. Sehari je minggu ni saya kerja. 2 hari kerja, 2 hari cuti. Tapi 2 hari kerja tu saya cuti! hehe. MC plus EL. Nasib baik cuti banyak lagi. Sayang sebenarnya sebab mahu carry forward untuk next year. nak pi honeymoon! Ngehehe. ish apa saya melalut neh! Jom join segmen ni kat SINI. Takpun klik je banner okeys..:) Best sebab dapat tambah kawan baru!=)




Cik Misya : Sekarang ramai kawan makan kawan.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts