expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 9, 2012

SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER

Salam Jumaat semua.. Yuhuu nak join segmen Nasz ni. Masih ada peluang nak join rasanya sebabnya belum cukup 100 penyertaan. Ahakss.. Uols cepatlah join sebab automatically korang akan dijoin ke segmen kedua. But kenalah settlekan segmen 1st ni dulu. Tak cukup 100, kena cancel. huu. Apa lagi? Terjah SINI cepat! Takpun hit banner Nasz kat bawah ni okeys..=)




Cik Misya : Bukan yang pertama.

2 comments :

NasZ said... Reply To This Comment

thanx sudi join segmen saya yang biasa-biasa je ni.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

cheeze maz said... Reply To This Comment

Salam ziarah. Good Luck. Suka joint GA ya?
Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html
jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...