SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER

Salam Jumaat semua.. Yuhuu nak join segmen Nasz ni. Masih ada peluang nak join rasanya sebabnya belum cukup 100 penyertaan. Ahakss.. Uols cepatlah join sebab automatically korang akan dijoin ke segmen kedua. But kenalah settlekan segmen 1st ni dulu. Tak cukup 100, kena cancel. huu. Apa lagi? Terjah SINI cepat! Takpun hit banner Nasz kat bawah ni okeys..=)




Cik Misya : Bukan yang pertama.

Comments

  1. thanx sudi join segmen saya yang biasa-biasa je ni.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah. Good Luck. Suka joint GA ya?
    Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html
    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts