Segmen : Review 8 Yang Terpantas by Cik Misya! (Versi 2)


Salam semua..! Akhirnya sampai juga entri saya yang ke 888!  Tahniah wat saya! Huhu.. Thus, saya lancarkan segmen yang simbolik dengan angka 8 macam segmen sebelum ini. Now, again saya  jemput 8 orang blogger terpantas untuk sertai segmen saya untuk di review!! Nak jadi 8 blogger yang bertuah itu...?? Jom lihat apa syarat-syaratnya!!


1st : Sah-sahlah anda merupakan follower saya! Belum follow lagi? Klik je di 'Lovely Fans' belah kiri blog ni..;)

2nd : Wat satu entri pantas bertajuk Segmen : Review 8 Yang Terpantas by Cik Misya! (Versi 2)

3rd : Copy banner kat bawah ni di SINI. Tampalkan di entri anda dan backlink kan ke entri ini.


4th : Nyatakan apa-apa yang berkaitan dengan anda dengan angka 8. Contohnya...

- Birthday saya pada bulan 8 haribulan 8 tahun 1988. Hehe.. 
- Ataupun saya pernah menang lumba lari tempat ke 8 sebanyak 8 kali! 
- Nombor rumah saya 8, Jalan 88, Taman 888 bla bla bla..
- Saya ada 8 orang girlfriend/boyfriend/scandal. Ahaks...
- Anything asalkan ada kaitan dengan nombor 8!

5th : Letakkan header blog anda dalam entri tersebut macam kat bawah ni. 



6th : Siap? Hantarkan link anda ke ruangan komen entri ini okeys..


Hanya 8 orang terpantas menghantar link sahaja yang akan direview oleh saya!! Cukup 8 orang, penyertaan ditutup!=) Review akan dibuat dari semasa ke semasa mengikut keluangan masa saya. Oops yang dah pernah join dan terpilih tak boleh join ya! Listnya ada di SINI.. Bagi chance kat orang lain pula okeys...;)


Cik Misya : Angka 8 sering dikaitkan dengan tuah mengikut kepercayaan orang Cina.

Comments

  1. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  2. http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-review-8-yang-terpantas-by-cik.html

    join sekaki.. ;)

    ReplyDelete
  3. Assalam cik misya, kaktee dah join.

    http://vidalsisah-vidalsisah.blogspot.com/2012/11/segmen-review-8-yang-terpantas-by-cik.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan kak misya. Anys pon da join segmen neh.

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2012/11/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. Join ! mintak-2 la sempat :)
    http://ceritacikika.blogspot.com/2012/11/segmen-review-8-yang-terpantas-by-cik.html

    ReplyDelete
  6. http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-8-yang-terpantas.html

    join

    ReplyDelete
  7. knpe tak boleh copy banner..hurmmm

    ReplyDelete
  8. @Nurul Ain Right click function memang tak available sayang. FOllow instruction betul2x okeys.. Tekan ctrl+c pun boleh... Usaha tangga kejayaan!=)

    ReplyDelete
  9. join..hope sempat..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/egmen-review-8-yang-terpantas-by-cik.html

    ReplyDelete
  10. Akhirnya...! Cukup 8 orang peserta!! Penyertaan ditutup!=) Tahniah wat 8 blogger terpantas yang join segmen ini. Tunggu update seterusnya ya!Blog anda akan direview satu persatu..^__^

    ReplyDelete
  11. Eh baru saya perasan, tak cukup lagi sorang peserta! Haa cepat lagi sorang lagi blogger terpantas wat entry diperlukan!! Chaiyok3x!!!

    ReplyDelete
  12. Until now hanya 7 orang terpantas je join. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/siapakah-8-blogger-terpantas-join.html Penyertaan ditutup!=) See all in my review...

    ReplyDelete
  13. agaknya sempat tak :( hmm http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/segmen-review-8-yang-terpantas-by-cik.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts