Segmen Saya Nak Kawan Baru By Hazirah

Salam.. Eii  cutenya banner segmen ni! Alololo tomey-tomey nya anak kucing neh! Geram mau cubit-cubit leh? Huhu. Sememangnya saya pencinta kucing. Pantang nampak kucing, perasaan geram bertubi-tubi datang. Geram bukan apa, geram sebab sangat comel and look innocent giteww.. Sape tak suka kucing takmo kawan! Hehe.. Takdela.. If tak suka jangan diapa-apakan sudahla ya..:) Jom join segmen INI. Klik je banner okeys... =)


Serius segmen ni ada hadiah tau! Nak tahu apa dia, kenalah join dulu..:) Tapi yang paling penting bukan hadiah jadi keutamaan but melalui segmen ni kita dapat tambah kenalan baru macam nama segmen ni juga kan? So cepat join ok! Tamat pada 23 Disember 2012. Jangan lepaskan peluang!!



Cik Misya : Peluk cium kucing adalah tabiat paling normal bagi pencinta kucing.

Comments

  1. Segmen yang sama,done follow :) hit me back kay?
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

    ReplyDelete
  2. hehe. akak men gak. hee. btw, lama dah kita kawan. xpe nk letak gak link here, :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts