expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Segmen Saya Nak Kawan Baru By Hazirah

Salam.. Eii  cutenya banner segmen ni! Alololo tomey-tomey nya anak kucing neh! Geram mau cubit-cubit leh? Huhu. Sememangnya saya pencinta kucing. Pantang nampak kucing, perasaan geram bertubi-tubi datang. Geram bukan apa, geram sebab sangat comel and look innocent giteww.. Sape tak suka kucing takmo kawan! Hehe.. Takdela.. If tak suka jangan diapa-apakan sudahla ya..:) Jom join segmen INI. Klik je banner okeys... =)


Serius segmen ni ada hadiah tau! Nak tahu apa dia, kenalah join dulu..:) Tapi yang paling penting bukan hadiah jadi keutamaan but melalui segmen ni kita dapat tambah kenalan baru macam nama segmen ni juga kan? So cepat join ok! Tamat pada 23 Disember 2012. Jangan lepaskan peluang!!



Cik Misya : Peluk cium kucing adalah tabiat paling normal bagi pencinta kucing.

2 comments :

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Segmen yang sama,done follow :) hit me back kay?
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

cik sweety said... Reply To This Comment

hehe. akak men gak. hee. btw, lama dah kita kawan. xpe nk letak gak link here, :)

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...