Segmen: Saya nak kenal awak...

Salam.. Erm satu lagi segmen yang menarik yang perlu dicuba. Mari lah kita berkenal-kenalan! Ecehh.. Tak kenal maka tak cinta, dah  kenal tergila-gila! hihihi.. Oopss! Sorry.. I'm not available nak bercintan-cintun lagi. Sudah ada si dia menanti untuk menjadi raja di hatiku. Cewahh! Gedikkkk!;p Oklah taknak cite gedik pepanjang kat sini. Jom uols join segmen kenal-kenalan ni kat SINI tak pun klik aje banner ya!=)


Haa meh sini berkenalan dengan saya yang comel-lote ni. Ahakss..;)

Nama penuh : Aimi Syahirah Shokarny
Asal: Kuala Lumpur
Status: Tunangan Orang (ahakss)
Tarikh lahir: 10 September 1986 
Start blogging: 2009 (kalau tak silap)
Matlamat blogging: Untuk menambah kenalan dan berkongsi story suka dan duka. Because saya suka menulis sebenarnya and blogging is the best way to sharp my skills in writing. InsyaAllah.. 
Aku seorang yang: Err... Bergigi besi! (Pakai braces ler..;p), pandai menari tradisional such as Zapin, Joget, Inang, Tegas but sensitif (i manja tau.. ouch!;)) and of course modelling is my passion. Mahu success dalam semua bidang. InsyaAllah!


Alamak... Birthday saya dengan penganjur tak sama. Huu melepas nak dapat hadiah! Sedey nokss!! Hehe.. Menggedik lagi! By the way bukan hadiah yang jadi taruhan but sebuah lagi hubungan persahabatan terjalin di antara kita semua. =)



Cik Misya : Menyampah dengan ayat lelaki takde idea "Hai, boleh berkenalan?"

Comments

  1. selamat berkenalan , dr segmen yg sama.
    Dah brapa lama akak pakai braces ?
    kita baru nak cuba pakai :D

    ReplyDelete
  2. salam cik misya...kt sebaya la..hihihi sy pun pakai braces jugak dulu...^_^

    ReplyDelete
  3. as salam..akk.thanks bebanyak coz sudi join n jadi kawan sy:D selmt berkenaln

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts