SEGMEN SILENCE DAY OF THE WEDNESDAY

Salam.. Usually kita selalu guna ayat Wordless Wedenesday untuk entri-entri tanpa kata yang dipublish pada  setiap hari Rabu kan? But now, why not uols bertukar wajah a.k.a ayat tu kepada Silence Day of The Wednesday? Ahaks.. Ini salah satu inisiatif penganjur segmen ni. Uols nak try? Jom klik SINI atau salah satu banner di bawah untuk info lanjut.



If korang bertuah, leh dapat hadiah domain tau! Kira blog korang nanti akan jadi www.namakorang.com. So takde dah namakorang.blogspot.com tu. Kira up skit la nama blog korang.;) Baru komersil. Ngee.. Apa lagi, cepatla join! Oopss hari ni takleh bising-bising. Silent Day of the Wednesday... Syhhh....^^



Cik Misya : Teringat bisikan "Yusoof Taiyoob....."

Comments

  1. thanks joined!!.. hope Aimi support sepanjang masa... im hapy hav someone like u.. thanks a lot

    ReplyDelete
  2. datang sini singgah...lawat aimisyahirah...selamat bersegmen...k moga maju jaya.

    daripada sahabat blog mselim3

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.. ^_^. menarik jugak tu

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH AIMI !!! BLOG AWK TERPILIH UTK BLOG OF THE WEEK

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts