Segmen : Tambahkan Followers Diblog.

Salam.. Erm next segment ni saya tertarik nak join sebab nama saya dan penganjur adalah SAMA! Ngee.. Hai Aimi!! Huhu macam hai kat diri sendiri je. Huhu.. I support your segment okeys.. For those nak join segmen Aimi ni klik je SINI atau banner.:)


Follower saya so far 1166 orang. Jauh lagi ketinggalan tu. Takpela, usaha tangga kejayaan. =) 5 link blog ya? Ok saya listkan kat bawah ni..

http://maisarahmyblog.blogspot.com/
http://wankaze.blogspot.com/
http://jiacreatifelt.blogspot.com/
http://budaktypomistaken.blogspot.com/
http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/

Cepat join sebab tarikh tamat 20 Nov 2012!! If uols join automatik blog uols akan di listkan di blog penganjur.:)


Cik Misya : Masa tadika ada sorang kawan sama nama ngan saya, Aimi Syahirah.

Comments

  1. singgah . :) http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2012/11/t-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

    ReplyDelete
  2. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts