expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 19, 2012

Segmen : Tambahkan Followers Diblog.

Salam.. Erm next segment ni saya tertarik nak join sebab nama saya dan penganjur adalah SAMA! Ngee.. Hai Aimi!! Huhu macam hai kat diri sendiri je. Huhu.. I support your segment okeys.. For those nak join segmen Aimi ni klik je SINI atau banner.:)


Follower saya so far 1166 orang. Jauh lagi ketinggalan tu. Takpela, usaha tangga kejayaan. =) 5 link blog ya? Ok saya listkan kat bawah ni..

http://maisarahmyblog.blogspot.com/
http://wankaze.blogspot.com/
http://jiacreatifelt.blogspot.com/
http://budaktypomistaken.blogspot.com/
http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/

Cepat join sebab tarikh tamat 20 Nov 2012!! If uols join automatik blog uols akan di listkan di blog penganjur.:)


Cik Misya : Masa tadika ada sorang kawan sama nama ngan saya, Aimi Syahirah.

2 comments :

doraemonsaja said... Reply To This Comment

singgah . :) http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2012/11/t-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam... mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...