expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Segmen : Tolong kutuk kow2 blog saya...

Salam.. Huhu satu-satunya segmen yang saya rasa macam pelik sikit tapi unik. huhu. Segmen kutuk-mengutuk but actually bukan mengutuk and tak perlu wat entri pun. Cuma nak khabarkan kat kawan-kawan luar sana yang teringin nak dikutuk a.k.a di review oleh penganjur segmen ni. Huhu.. Mehlah kita kutuk ramai-ramai segmen ni di SINI. Hihihi..;))


Kata penganjur : Cara nak joint simple jer... tak perlu buat entry segala bagai... cuma tinggalkan komen korunk kat entry ni dengan tulis "Tolong kutuk blog saya!!!!"

Huhu senang je kan? Saya dah hantar komen dah. Anda bila lagi?;)

Cik Misya : Kritikan membina amat diperlukan untuk berjaya.

6 comments :

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

kutuk? alahai..x sampai hati nak kutuk la misya oii

melissa lissalalissa said... Reply To This Comment

x rela laa mau kutuk blog Sis., hehe ouh yaa., sis ada kat sini

http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/11/special-blog-review-3.html

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

hehe.. puji ada laa.. kutukan untuk blog ini tiada.,^_^

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

Huhu.. Tunggu apa kata penganjur. Sanggup ke dia kutuk blog saya. Nantikan..;)

Mimie Najib said... Reply To This Comment

salam dari segmen yng sama.. :)
menunggu juga bila empunya segmen nak singgah my blog & kutuk..hehehe

D i n said... Reply To This Comment

selamat bersegmeng hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...