Segmen : Tolong kutuk kow2 blog saya...

Salam.. Huhu satu-satunya segmen yang saya rasa macam pelik sikit tapi unik. huhu. Segmen kutuk-mengutuk but actually bukan mengutuk and tak perlu wat entri pun. Cuma nak khabarkan kat kawan-kawan luar sana yang teringin nak dikutuk a.k.a di review oleh penganjur segmen ni. Huhu.. Mehlah kita kutuk ramai-ramai segmen ni di SINI. Hihihi..;))


Kata penganjur : Cara nak joint simple jer... tak perlu buat entry segala bagai... cuma tinggalkan komen korunk kat entry ni dengan tulis "Tolong kutuk blog saya!!!!"

Huhu senang je kan? Saya dah hantar komen dah. Anda bila lagi?;)

Cik Misya : Kritikan membina amat diperlukan untuk berjaya.

Comments

  1. kutuk? alahai..x sampai hati nak kutuk la misya oii

    ReplyDelete
  2. x rela laa mau kutuk blog Sis., hehe ouh yaa., sis ada kat sini

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/11/special-blog-review-3.html

    ReplyDelete
  3. hehe.. puji ada laa.. kutukan untuk blog ini tiada.,^_^

    ReplyDelete
  4. Huhu.. Tunggu apa kata penganjur. Sanggup ke dia kutuk blog saya. Nantikan..;)

    ReplyDelete
  5. salam dari segmen yng sama.. :)
    menunggu juga bila empunya segmen nak singgah my blog & kutuk..hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmeng hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts