expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 7, 2012

"SEGMEN:6 pekara tentang saya II"

Salam.. Em menarik plak bila tengok segmen anjuran Kina ni. Apa lagi? Mehlah kita saling berkenalan di SINI. Takpun klik banner if korang pun nak share 6 perkara bout yourself.:)



So, apa 6 perkara bout me yang uols nak tahu? Ahakss..;) Huhu ada ke orang nak baca? Takpela saya share juga lah ya. Kalau tak, mana cukup syarat penyertaan! Ngee...^^

1. Untuk makluman jejaka kat luar sana tu, saya ni tunangan orang. Alhamdulillah dah nak masuk bulan ke-4 dah my engagement with Incik Japster kesayangan.;) Al maklumlah still ada lagi yang nak try-try ngorat! Ahakss..;) Test market ke bang? hihi..


Full album my E-Day leh tengok SINI.

2. Saya merupakan seorang gadis yang memakai braces! Tak percaya? Hihi... Mesti korang pelik camne seorang gadis yang memakai braces leh jadi model. Itu lah dia self-confidence!;)

Tak jelas? Ni lagi satu gambar..

Ngehehe gambar lama masa awal-awal pakai braces.;)


3. Obses dengan kucing! Huhu pantang gi mana-mana if nampak kucing memang akan gi dekat-dekat and belai dia. Kucing makhluk yang manja, biasanya kucing leh detect orang tu suka kucing atau tak.

Hensem tak Ciko masa ni? Hehe..

4. Sangat suka bergambar! Dah nama pun model kan? Haruslah suka! Alhamdulillah dalam setahun lebih ni banyak juga sesi photoshoot yang saya join. Semuanya usaha untuk menambah portfolio. Cuma masih belum ada rezeki dilamar untuk job yang besar-besar. Still newbie.^^ Hasil photoshoot semua boleh di view di SINI



5. Suka melancong! Yap memang suka sangat berjalan ke tempat orang especially yang belum pernah pergi. Biasanya tiap tahun at least saya gi satu negara. Dulu masa study memang berpeluang lah ke negara orang sebab aktif dengan aktiviti kebudayaan UKM. So merasalah ke negara Indonesia, Hong Kong, Cambodia dan Vietnam. Seronok! Baru-baru ni dapat gi Singapore.. Meneroka Universal Studio kat sana. Best sesangat! Leh view entrinya di SINI

At Changi Airport, Singapore..

Donald & Daisy Duck at Disneyland Hong Kong..=)


6. And finally... Apa ya? Huhu.. Actually saya seorang penari. Haipp! Bukan perempuan kabaret tau! Ahakss..;) Dulu masa study memang saya aktif dengan tarian. Kira saya salah seorang penari utama dalam team Aadyamaatra Artisukma UKM. With this team memang bestlah! Dari seorang yang kayu (tak pandai menari) lama-lama jadi pro berkat bimbingan guru-guru dan senior-senior. Siap wakil Malaysia ke competition antara U dan oversea lagi! Will never forget those memories!^__^



Until now saya still join tarian under Anak Seni Komuniti Putrajaya (ASKOPUTRA). Cuma dah kurang sikit.. Faktor usia.. Ahaks..;)


Ok settle! Hehe nak tag sape ya? Huhu mari mencari mangsa.. Ahaks..;)

&

If uols sudi, join la ya..=)


Cik Misya : Tak boleh dedahkan peribadi keterlaluan sangat. Bahaya!

14 comments :

Angel Love Soldier said... Reply To This Comment

Eh, dh jumpa ke kucing hilang tu?

kinara kinatara said... Reply To This Comment

wah thanks sudi join...
wah best dapat cuci mata di sini...huhu..:)

alhamdulillah...dah selamat jadi tunangan huhu..:)

kina pom suka kucing..:)

comel je mereka..:)

Lorena Pizzo said... Reply To This Comment

I follow you and I hope you will reciprocate...
http://www.5minutiearrivo.com/

FaLya said... Reply To This Comment

selamat bersegmen...:)

jom sama2 memeriahkan GA ni!!hadiah terbaeek!!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Angel Love Soldier Dah yunk.. ni entri nya.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/ciko-dah-kembali-tapi.html

Nakusan said... Reply To This Comment

izin baca2 ya kawan.

makasih dan salam kenal...

dya bunga said... Reply To This Comment

wah..dya pun suka melancong..hihi

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

terima kasih sebab tag...tgh pikir 6 perkara ttg diri saya ni (mcm byk je 6 tu kan)...dah dapat idea nanti baru nak join...haha

TiranaAduka said... Reply To This Comment

wow menarik!

Zatil Hulwani said... Reply To This Comment

sy juga pakai braces...hehehehe

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tq tag KA, tk boleh nk janji lately kebusyan sangat2 ! insyaAllah ye

Sheila Salim said... Reply To This Comment

yeayyy joined segmen yang sama :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said... Reply To This Comment

ade cite2 gak nk pakai braces tp bakal tunang xbagi,hihihi

Amsyahril Syahril said... Reply To This Comment


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...