expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 7, 2012

Siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D

Salam. Wow! Terpandang satu contest best dari blogger Nadia ni, terus terpikat nak join! Huhu. Sebab hadiah nya sangat menarik seperti berikut:

Hadiah Utama: 
dinding korang akan dimakeover kan sepenuhnya oleh wall makeover by na secara percuma bernilai RM299. 

5 hadiah tambahan dari nadiafarahida: 
5 perhiasan/peralatan rumah

5 hadiah sponser dari wall makeover by na: 
5 stensil polkadot bernilai RM350 setiap satu.

Huhu bestnya! Memang kegemaran saya menghias rumah but saya still belum ada rumah sendiri maka saya hias bilik tidur saya je. huhu.. If dapat hadiah ni memang bestlah! Uols nak join juga? Apakata tengok syarat-syarat penyertaan di SINI. Takpun klik aje banner yang sangat ceria kat bawah ni. Teringinnya nak ada bilik tidur yang cantik ni. Comfirm saya takkan keluar rumah. Tidur sepanjang hari! Wakaka...


Jangan lupa lengkapkan slogan berikut:

Saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa saya memang suka menghias ruang kamar tidur supaya tampak segar setiap hari. Kira bila balik rumah after kerja atau gi mana-mana, tak pun bangun je tidur, suasana yang ceria plus haruman yang wangi membuatkan saya rasa semangat dan segar! Ini first time saya dengar tentang stensil polkadot, so memang sangat teruja lah nak try! My room now berwarna light pink (cat masa nak tunang hari tu). Kalau tambah lagi hiasan like polkadot tu, mesti bertambah ceria! Ngee.. Hopefully ada rezeki saya nak menang hadiah tu. Ahaks.. ;)

Ni gambaran bilik saya during my engagement day. Pink kaler! Ngee.. 


Tarikh tutup penyertaan : 24 Nov 2012. Cepat join sebelum terlambat!=)


Cik Misya : Mahu design rumah yang unik tetapi kemas dan santai.


7 comments :

Yana Aina said... Reply To This Comment

gudluck ... nk join jgk isyallah ^^

nur anis said... Reply To This Comment

wahh..bestnya kalau dapat tu...good luck..:)

♥ cik kieranaa ♥ said... Reply To This Comment

gud luck dear!

jom singgah!

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wah best ni

Delimasari said... Reply To This Comment

best ni ---- nk join

nadia said... Reply To This Comment

thank you so much dear! :)
nanti nadia upkan semua entry yang dah join ye.
apa apa nadia contact aimisyahirah balik k. :)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

gud luck ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...