expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Special review of my blog by LissaLaLissa!!

Salam semua.. Wow tak sangka dapat review lagi! Happy!^^ Sempena birthday blogger bernama Lissa pada 24 Oktober 2012 yang lalu, beliau wish untuk review semua follower-follower beliau dalam entri INI! And i'm one of her follower. Untung lah ye? Hehehe.. Jom tengok apa kisah review about my blog by Lissa yang comel lote ni.:)


Thanks so much for positive comment about me and my blog. Alhamdulillah..=) Untuk Lissa juga, sis doakan Lissa berjaya dalam bidang yang diceburi. Tak semestinya kena jadi model rite? Mana tahu Lissa lagi hebat dalam bidang-bidang lain kan? So jangan putus asa tau sayang. Utamakan pelajaran InsyaAllah, bukan takat jadi model, nak jadi Perdana Menteri pun boleh! Haa meletop giteww...;)  Thanks juga sebab sudi review blog akak yang tak seberapa ni. And also happy belated Birthday to you... huhu..

So, what uols yang membaca ni, if nak review/follow/blogwalking/komen blog Lissa ni, leh terjah SINI. Takpun klik je header comel Lissa kat bawah ni. Selamat blogwalking!=)



Cik Misya : Sentiasa jadi contoh terbaik untuk adik-adik.

3 comments :

melissa lissalalissa said... Reply To This Comment

Wow~ hihi welcome kak., ^^ thankyou banyak-banyak jgak buat entry nii utk Lissa.. hehe perdana menteri..? tinggi sangat laa kak,. hehehe In Shaa Allah Lissa sambung bidang multimedia lepas SPM., ikut minat.. hehe Lissa suka laa blog akak., sebab Lissa suka fesyen jgk., hihi Thankyou untuk wish nyaa., ^^ ♥ ♥

D i n said... Reply To This Comment

wah bestnyaaa asyik dirivie je hehe :D

ayut said... Reply To This Comment

wah...blog kena review dh :) kite yg bsar ni mmg kena la jd contoh..kdg2x kite yg bsar ni pon kna bljar dr yg kecik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...