expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 12, 2012

Topup FREE by Apih

Salam semua. Uols nak topup free tak? Sape taknak benda free kan?? Huhu. Apa kata join segmen ni! Tak susah pun.. Click HERE for more info. Nak klik banner pun boleh juga.:)


Line saya guna adalah Digi. Ala trademark dia makhluk kuning yang comel tuu.. Ngehehe..



Saya nak sangat topup ni sebab....., entah...! Wah leh plak camtu.. Hehe. But seriously motif utama saya join segmen ni bukan nak menang topup tapi impaknya terhadap follower dan traffic blog saya itu lebih besar compare mendapat topup RM5.00 tersebut. But bukan bermakna hadiah yang penganjur nak beri ni tidak bernilai, bahkan sape yang bertuah dapat tu nanti boleh senyum sampai ke telinga punya happy tau!=) So, hadiah topup ni memang diinginkan sebab bukan senang nak dapat free. Line handphone dah kaya-raya tapi nak bagi free RM5 pun susah tau! Ahaks. So sangat-sangat berterima kasih wat Apih ni sebab sudi melaburkan sedekah dalam bentuk topup ni. Kebetulan nak Maal Hijrah ni memang sesuai sesangat beramal jariah! Hehe..;)



Cik Misya : Topup melalui online je.

2 comments :

Mr. Apih said... Reply To This Comment

thanks join :)

Dianaa said... Reply To This Comment

dari giveaway yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...