Urban Street-Winter Photoshooting

Salam semua.. Lets view my latest portfolio for photoshooting. (teaser) This time temanya agak berlainan daripada biasa. Berkonsepkan Urban Street-Winter dijalankan di sekitar Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Thanks so much buat Abg Redz Stone selaku organizer utama who inviting me for this shooting. Also my make-up artist Nur Liana (first time collaborate, really satisfied with her touch!) and all photogs yang sudi snap my pic. Walaupun hujan, tak mematahkan semangat kami untuk menjayakan sesi photoshoot ini.. Ada 2 busana yang saya gayakan sponsored by Animb. Konsep winter ala-ala Mongolian girl dan konsep gadis gipsi. Really lucky sebab dapat gayakan wardrobe designed by new designer yang very talented.^^ But for this entry i will share first wardrobe dulu. Nampak seperti kesejukan tapi sebenarnya panas!! Yang penting dapat menjiwai karakter itu..;)


 












With designer.. Animb.. Very talented designer!


Sangat enjoy masa shooting dijalankan. Alla photogs sangat sporting. Fortunately hujan, sejuk skit cuaca. If not, fuh berpeluh-peluh gak la pakai wardrobe yang sangat tebal ni. Huhu. Tak dapat gi oversea, merasa pakai baju pun jadilah.. Ngee...=)



Cik Misya : Mahu honeymoon kat negara beriklim sejuk.^^

Comments

  1. seronoknya......suka tgok gambar ni semua...

    ReplyDelete
  2. guna kapaskah utk effect snow tuh??

    ReplyDelete
  3. very nice pose here.

    ReplyDelete
  4. Cantik.. kalau nak pakai photographer extra bagitau la =)

    ReplyDelete
  5. wahh ! posing sakan sis.. huhu
    nway,, cantik !xD

    ReplyDelete
  6. wah ..pandai bergaya.. syukurlah punya raut wajah yg cantik...

    ReplyDelete
  7. wahhh mmg designer tu talented!

    hebat2 semua model.

    ReplyDelete
  8. Nice blog...kunjungan balik by infonakke

    ReplyDelete
  9. nice blog..kunjungan balik by infonakke

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum ya ukhti. woooow nice blog here too :) Terima kasih. miss hlovate dah follow sini lama dah. hehe

    ReplyDelete
  11. wah..awk sgt cantik lah herbalifer..
    kalau sy mesti kaku dpn kamera ;)

    ReplyDelete
  12. wahh.. bestnye dia! jeles2~ hihi

    ReplyDelete
  13. thanks atas kunjungan Misya..akka dtg mbalas kunjungan..

    ReplyDelete
  14. Wow , sangat comeyy you :) visit sini ea :)

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan. nice pictures :)

    ReplyDelete
  16. comelnya sis.. setiap gambar kena dengan gaya muka sis :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts