expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 14, 2012

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

Salam.. Erm segmen tambah-tambah follower ni memang i like! Rugilah if tak join. SO uols sume ditag untuk join!!=) Klik SINI atau banner untuk maklumat selenjutnya..


Blog penganjur segmen ni memang sangat simple. Kombinasi warna-warna lembut. Cuma ada part penggunaan warna tulisan dalam entri dengan background yang hampir sama, membuatkan saya yang mempunyai kesilauan terhadap cahaya ni terkebil-kebil bebola mata nak baca wording entrinya. (contoh : tulisan kuning, background putih). Hehe jangan marah tau.. So far yang lain tiada masalah. Part tu je kena perbaiki. Plus follower beliau yang ramai wat saya teruja nak follow! Mesti best blog neh!=)

Blog saya pula biasa-biasa saja.. Still new dan perlu banyak tuntut ilmu lagi. Mostly banyak story about modelling career. Kadang-kadang adalah tentang story-story lain. But now lebih banyak entri about segment sebab memang tengah obses nak join segmen! Hehe..



Cik Misya : Power spec mata tidak berubah.


17 comments :

Cik Mimey said... Reply To This Comment

hye terima kasih kerana join..
saya akan cuba perbaiki kesilapan saya,terima kasih :p
akak model ye?

Cik Mimey said... Reply To This Comment

hyee terima kasih kerana join :p..
ok saya akan cuba perbaiki kesilapan saya,hehe maaf ..

Hidayah Zulkefli said... Reply To This Comment

saya jln2 kat sini dr segmen sama
jemput singgah n follow blog saya :)

http://misshdyh.blogspot.com/

Nadia Johari said... Reply To This Comment

salam kenalan...saya join segmen yang sama..jom singgah..dan follow me back..

http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

fayun said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama :D

http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Cik Mimey said... Reply To This Comment

nama peserta akan diupdate dari semasa ke semasa,
jemput bw ke blog peserta lain

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

bazilah abu hassan said... Reply To This Comment

hi! dari segmen yg sama jugak~
jemput lah jenguk2 n follow blog kalau sudi. :D
http://www.adikbintang.blogspot.com

secret of us said... Reply To This Comment

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^
http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

feena shukri said... Reply To This Comment

dr segmen sma..
http://journaloffeena.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Mohd iyxat said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama :)... Dah follow...mohon follow balik...

http://justiyxat.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html

Eya Asmyra said... Reply To This Comment

hai ? jalan sambil follow dr segmen yg same http://muhasmyrapieces.blogspot.com/2012/12/segmen-1st-segmen-tambah-follower-by.html

sudi2 laa follow balix ^^

hotmasakini said... Reply To This Comment

done follow,dari segmen sama mohon folo balik http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Fatin Syuhada said... Reply To This Comment

hai sweety :) sy pun dari segmen yg same.. jom follow htp://tomato-putih.blogspot.com.. sy dah follow awk dah :)

~didiey~ said... Reply To This Comment

salam..dtg dr segmen yg sama :)

dah lama follow sini =)

Nurfara Hani said... Reply To This Comment

Blogwalking dari segmen yang sama:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


Jemput join bloglist saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

Sara Suhaimi said... Reply To This Comment

hai awak..saya dah follow..jemput ke blog saya..;)

http://sarasuhaimi.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Cik Mimey said... Reply To This Comment

selamat tahun baru :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...