1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

Salam.. Erm segmen tambah-tambah follower ni memang i like! Rugilah if tak join. SO uols sume ditag untuk join!!=) Klik SINI atau banner untuk maklumat selenjutnya..


Blog penganjur segmen ni memang sangat simple. Kombinasi warna-warna lembut. Cuma ada part penggunaan warna tulisan dalam entri dengan background yang hampir sama, membuatkan saya yang mempunyai kesilauan terhadap cahaya ni terkebil-kebil bebola mata nak baca wording entrinya. (contoh : tulisan kuning, background putih). Hehe jangan marah tau.. So far yang lain tiada masalah. Part tu je kena perbaiki. Plus follower beliau yang ramai wat saya teruja nak follow! Mesti best blog neh!=)

Blog saya pula biasa-biasa saja.. Still new dan perlu banyak tuntut ilmu lagi. Mostly banyak story about modelling career. Kadang-kadang adalah tentang story-story lain. But now lebih banyak entri about segment sebab memang tengah obses nak join segmen! Hehe..



Cik Misya : Power spec mata tidak berubah.


Comments

  1. hye terima kasih kerana join..
    saya akan cuba perbaiki kesilapan saya,terima kasih :p
    akak model ye?

    ReplyDelete
  2. hyee terima kasih kerana join :p..
    ok saya akan cuba perbaiki kesilapan saya,hehe maaf ..

    ReplyDelete
  3. saya jln2 kat sini dr segmen sama
    jemput singgah n follow blog saya :)

    http://misshdyh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam kenalan...saya join segmen yang sama..jom singgah..dan follow me back..

    http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama :D

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  6. nama peserta akan diupdate dari semasa ke semasa,
    jemput bw ke blog peserta lain

    http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. hi! dari segmen yg sama jugak~
    jemput lah jenguk2 n follow blog kalau sudi. :D
    http://www.adikbintang.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen sma..
    http://journaloffeena.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama :)... Dah follow...mohon follow balik...

    http://justiyxat.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html

    ReplyDelete
  11. hai ? jalan sambil follow dr segmen yg same http://muhasmyrapieces.blogspot.com/2012/12/segmen-1st-segmen-tambah-follower-by.html

    sudi2 laa follow balix ^^

    ReplyDelete
  12. done follow,dari segmen sama mohon folo balik http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  13. hai sweety :) sy pun dari segmen yg same.. jom follow htp://tomato-putih.blogspot.com.. sy dah follow awk dah :)

    ReplyDelete
  14. salam..dtg dr segmen yg sama :)

    dah lama follow sini =)

    ReplyDelete
  15. Blogwalking dari segmen yang sama:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


    Jemput join bloglist saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

    ReplyDelete
  16. hai awak..saya dah follow..jemput ke blog saya..;)

    http://sarasuhaimi.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  17. selamat tahun baru :)

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts