expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 4, 2012

Aziera Adenan's Segmen

Salam and very good morning everyone!! =) Pagi-pagi Selasa ni jom kita join segmen kena-kenal di SINI. Best juga sebenarnya sebab kadang-kadang kita sendiri tak sangka soalan-soalan yang ditanya. huhu.. Klik je header penganjur kat bawah ni pun boleh join.:)


  1. Nama: Aimi Syahirah
  2. Umur: 26 tahun
  3. Tarikh lahir: 10 September 1986
  4. Sekolah: Err dah habis sekolah dah yunk. Ngee...
  5. Hobi: Modelling, Menari dan Melancong
  6. Bakat lain: Bidang pengacaraan
  7. Personaliti: Simple but sensitive
  8. Warna kegemaran: Pink
  9. Makanan kegemaran: Nasi Padang (Masakan minang)
  10. Minuman kegemaran: Teh 'O' or something yang bercoklat
  11. Nombor kegemaran: 9
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: Orang yang annoying
  13. Mood anda ketika ini: Bese-bese saja bah
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Ayat-Ayat Cinta dan King Kong
  15. Harapan masa depan: Mahu jadi wanita dan isteri yang solehah.
  16. Nama kawan baik anda: Cik Senni ;)
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: Engaged
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Wang yang banyak! Hehe.. Nak gi tunaikan Umrah & Haji. InsyaAllah..
  19. Haiwan kegemaran: Kucing
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: Korea
  21. Siapakah idola anda: Datin Seri Wan Azizah.. Suka tengok sifat keibuannya. Kental dan tabah hadapi dugaan. 
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Hong Kong kot..
  23. Adakah anda takut pada hantu: Sometimes.. Huhu..
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: My officemate
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Bayar hutang! Ahakss.. Plus nak simpan dan buat pelaburan untuk future. Amin..

Ok siap! Huhu.. Selamat membaca ya kengkawan.=)


Cik Misya : Bukan semua benda boleh dikongsi.

5 comments :

Fendy said... Reply To This Comment

good luck...selamat bersegmen

Mimie Najib said... Reply To This Comment

waa..baru kenal cik misya ni lebih dekat..hehe..pasni nak buat jgk la segmen ni..dah tertangguh..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

mak ai mcm nak isi borang BR1M plak segmen ni...hihi

Meera Ishak said... Reply To This Comment

hai dtg dari segmen yg same :) done follow. visit mine back? and follow? http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html thankyou!

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...