expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 7, 2012

Blog Cik Misya dikutuk!!

Salam semua. Huh tak sangka blog saya telah dikutuk oleh seorang blogger yang bergelar seorang abah! Serius tak sangka! Akibat join segmen INI, saya telah dikutuk!! Jom tengok apa kata blogger ni tentang blog saya neh.

Klik untuk paparan penuh

Amacam? Sentap tak? Wakakaka.. Saya tak sentap langsung! But really happy sebab dapat review terpanjang dari blogger Abah ni. Huhu but jangan risau.. Saya tak ambil hati pun. Malah bagi lagi saya semangat nak tambahbaik skill berblogging saya. hehe.. Thanks Abah!! Leh jadi bapak angkat neh. Wakaka!!;)

Ok-ok ramai juga yang komen/review about sidebar saya yang bersepah-sepah. Ahakss.. Memang dalam perancangan nak repair apa yang patut. Cuma lum ada masa lagi nak ubahsuai sepenuhnya. Sikit-sikit dulu okeys..:) Banyak benda dah saya remove. Cuma yang mana remain tu sebab benda tu penting untuk seketika. Dah settle saya akan remove. Memang namanya model ginila.. Kena promote macam-macam. Huhu.

Tapi takpe Abah, komen Abah memang saya sangat hargai.. Thank you so much!! Uols jangan lupa terjah blog Abah kat SINI. Tekan header dia kat bawah ni pun boleh.


Cik Misya : Ada family angkat di Johor.

11 comments :

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

INGATKAN KENA KUTUK BETUL2 TADI...HEHE

careno said... Reply To This Comment

kehkehkeh... TQ joint segmen ni... salam kenal yer...

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

kena kutuk untuk kebaikan xpe...heheh

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

ha...say pon dah kena nutuk kow-kow gila (",)

D i n said... Reply To This Comment

hehehe bila la turn din nk ena kutuk kow2 ni hehe :D

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu ada tag awak..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/ga-yang-indah-itu-aku.html

hananhadila said... Reply To This Comment

memang tu tujuan segmen abah . haha

Bella D'secret said... Reply To This Comment

terkejut akak tengok tajuknyer....akak der tag satu segmen GA kat aimi :)

aLya said... Reply To This Comment

nak join gak! hihi

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

oooh segmen rupanya...ingatkan mmg ada sape2 yg kutuk td...

Wilson Khor Woo Han said... Reply To This Comment

Lol! Thought someone really came and gave your blog some bashing!

Anyhow, I am really impressed by his words. The tone and content is quite sharp and critical, but very constructive. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...