Blog Cik Misya dikutuk!!

Salam semua. Huh tak sangka blog saya telah dikutuk oleh seorang blogger yang bergelar seorang abah! Serius tak sangka! Akibat join segmen INI, saya telah dikutuk!! Jom tengok apa kata blogger ni tentang blog saya neh.

Klik untuk paparan penuh

Amacam? Sentap tak? Wakakaka.. Saya tak sentap langsung! But really happy sebab dapat review terpanjang dari blogger Abah ni. Huhu but jangan risau.. Saya tak ambil hati pun. Malah bagi lagi saya semangat nak tambahbaik skill berblogging saya. hehe.. Thanks Abah!! Leh jadi bapak angkat neh. Wakaka!!;)

Ok-ok ramai juga yang komen/review about sidebar saya yang bersepah-sepah. Ahakss.. Memang dalam perancangan nak repair apa yang patut. Cuma lum ada masa lagi nak ubahsuai sepenuhnya. Sikit-sikit dulu okeys..:) Banyak benda dah saya remove. Cuma yang mana remain tu sebab benda tu penting untuk seketika. Dah settle saya akan remove. Memang namanya model ginila.. Kena promote macam-macam. Huhu.

Tapi takpe Abah, komen Abah memang saya sangat hargai.. Thank you so much!! Uols jangan lupa terjah blog Abah kat SINI. Tekan header dia kat bawah ni pun boleh.


Cik Misya : Ada family angkat di Johor.

Comments

  1. INGATKAN KENA KUTUK BETUL2 TADI...HEHE

    ReplyDelete
  2. kehkehkeh... TQ joint segmen ni... salam kenal yer...

    ReplyDelete
  3. kena kutuk untuk kebaikan xpe...heheh

    ReplyDelete
  4. ha...say pon dah kena nutuk kow-kow gila (",)

    ReplyDelete
  5. hehehe bila la turn din nk ena kutuk kow2 ni hehe :D

    ReplyDelete
  6. ayu ada tag awak..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/ga-yang-indah-itu-aku.html

    ReplyDelete
  7. memang tu tujuan segmen abah . haha

    ReplyDelete
  8. terkejut akak tengok tajuknyer....akak der tag satu segmen GA kat aimi :)

    ReplyDelete
  9. oooh segmen rupanya...ingatkan mmg ada sape2 yg kutuk td...

    ReplyDelete
  10. Lol! Thought someone really came and gave your blog some bashing!

    Anyhow, I am really impressed by his words. The tone and content is quite sharp and critical, but very constructive. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts