expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 13, 2012

Blog saya terbukti hebat?? Menang entri paling kreatif dalam segmen anjuran My Dream!

Salam.. Wow tajuk tak menahan!! Kau ada? Ahaks... Astagfirullazim... Apa la saya ni kan? Hehe ampun ya pak!^^ Gini kisahnya, saya sebenarnya tak sangka entri yang saya tulis dalam Segmen Blog Saya Hebat anjuran blogger My Dreams berjaya mencuri hati penganjur dan menang kategori entri paling kreatif!^_^


Actually saya main bedal je taip apa yang terlintas di fikiran saya. Alhamdulillah entri tu wat saya berjaya menarik perhatian penganjur. Ngeee... Nama je segmen blog hebat tapi saya takdelah hebat mana pun. Masih jauh ketinggalan compare dengan blogger-blogger hebat yang lain. So, tunggu review dari penganjur jela nanti!=) Syukur...


Cik Misya : Sentiasa bersyukur apa adanya..

11 comments :

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said... Reply To This Comment

Hehe. sama-sama. ^^
Act, dah review dah 3 pemenang entri kreatif. http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/review-blog-pemenang-segmen-blog-saya.html

Terima kasih sudi join! :D

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

tahniah :)

Azira said... Reply To This Comment

mohon bantuan :: http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/mohon-bantuan-dari-anda-semua.html

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

tahniah kak misya :D

Mimie Najib said... Reply To This Comment

tahniah.. :)

Kelana Cinta said... Reply To This Comment

Congrates!!

fiqah hamed said... Reply To This Comment

tahniah sis.. ^^

Delimasari said... Reply To This Comment

tahniah aimi

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah tahniah cik misya...

Cik Amal said... Reply To This Comment

wahhh tahniahh

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Tahniah Cik Misya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...