Blog saya terbukti hebat?? Menang entri paling kreatif dalam segmen anjuran My Dream!

Salam.. Wow tajuk tak menahan!! Kau ada? Ahaks... Astagfirullazim... Apa la saya ni kan? Hehe ampun ya pak!^^ Gini kisahnya, saya sebenarnya tak sangka entri yang saya tulis dalam Segmen Blog Saya Hebat anjuran blogger My Dreams berjaya mencuri hati penganjur dan menang kategori entri paling kreatif!^_^


Actually saya main bedal je taip apa yang terlintas di fikiran saya. Alhamdulillah entri tu wat saya berjaya menarik perhatian penganjur. Ngeee... Nama je segmen blog hebat tapi saya takdelah hebat mana pun. Masih jauh ketinggalan compare dengan blogger-blogger hebat yang lain. So, tunggu review dari penganjur jela nanti!=) Syukur...


Cik Misya : Sentiasa bersyukur apa adanya..

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts