Blogger Card dari El Farahin dah siap!

Salam.. Wow cepatnya blogger card saya siap! Hehe.. Hasil daripada saya join segmen INI.  Cer tengok, comel tak? Ahakss...;)


Kalau leh print, memang saya nak print. Senang jumpa sesape, bagi je kad ni kan? "This is my card..." Ahaksss.. Takdela, gurau je. :) Tapi baru saya perasan, ejaan Religio tu tertinggal huruf 'n'. Sepatutnya religion. Huhu. Typo agaknya. Takpela yang penting blogger card ni tetap cumel.. Thanks ya El Farahin!^^



Cik Misya : Kena re-print business card yang baru.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts