Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Salam.. Anda rasa anda paling santai di tahun 2012 ni? Jom join segmen ni. Senang je syarat-syaratnya. Hadiahnya simple but kalau terpilih untuk menang, kira tanda kenangan paling berharga kot before meninggalkan tahun 2012!=) Jom klik SINI atau banner untuk terjah syarat-syarat penyertaan segmen santai ni..=)





Cik Misya : Dah lama tak bersantai-santai with family.

Comments

  1. salam dgn rendah diri
    slam terjah dan follow
    dri segmen sme

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen n good luck sis ;)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join segmen leeza.

    2. awk boleh lihat senarai peserta di http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

    3. salam perkenalan daripada santai leeza dot com.

    4. INGAT YER, nak menang segmen, pastikan kerap aktif di blog santai leeza. khususnya sepanjang segmen berlangsung.

    ReplyDelete
  4. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  5. Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts