expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 16, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Salam.. Anda rasa anda paling santai di tahun 2012 ni? Jom join segmen ni. Senang je syarat-syaratnya. Hadiahnya simple but kalau terpilih untuk menang, kira tanda kenangan paling berharga kot before meninggalkan tahun 2012!=) Jom klik SINI atau banner untuk terjah syarat-syarat penyertaan segmen santai ni..=)





Cik Misya : Dah lama tak bersantai-santai with family.

5 comments :

Budak Kampung said... Reply To This Comment

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Seneorita Baharin said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen n good luck sis ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said... Reply To This Comment

Terima kasih join segmen leeza.

2. awk boleh lihat senarai peserta di http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

3. salam perkenalan daripada santai leeza dot com.

4. INGAT YER, nak menang segmen, pastikan kerap aktif di blog santai leeza. khususnya sepanjang segmen berlangsung.

ecah said... Reply To This Comment

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurfara Hani said... Reply To This Comment

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...