expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 14, 2012

Bloglist Momok Gemok 2013

Salam.. Huhu kelakar je nama blog penganjur segmen bloglist ni. Hehe.. Momok Gemok. Macam mana dia dapat ilham ya? Wallahualam... Mesti ada kisah menarik tentang nama blog beliau nih. ;) Takpe, kita terjah dulu segmen beliau di SINI atau klik banner if nak join. Lehla masuk bloglist momok comel neh. Hehe..


So, 2 orang yang bakal dimomokkan (tagged) adalah.....;)  Annyss Aleeya dan Kelana Cinta.. Sedap dua-dua nama blogger ni. Macam ada kena-mengena plaks. Ahakss..;) Takpe, yang tak ditag pun leh join juga okeys..=) Bukti saya dah follow blog penganjur leh lihat printscreen kat bawah...

See.. Wajah saya bertudung hitam tu its me! Ok Momok? Jangan jadi amuk sudey.. Hehe gurau je sayang..=)



Cik Misya : Momok sering dikaitkan dengan hantu untuk takutkan kanak-kanak.




3 comments :

Kelana Cinta said... Reply To This Comment

Join la..

Momok Gemok said... Reply To This Comment

thanks join! wish you the best luck! boleh check link kat sini ya:

http://momokequaltogemok.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-momok.html

Momok Gemok said... Reply To This Comment

update!: http://momokequaltogemok.blogspot.com/2012/12/tarikh-tutup-segmen-dipercepatkan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...