expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 10, 2012

BLOGWALKING : DING DONG DECEMBER

Salam.. Thanks to Cikgu Paan sudi invite saya untuk join segmen mudah anjuran beliau. Saya memang suka join segmen-segmen camni. Mudah!=) Apa lagi? Uols pun join la sekali okeys.. Klik SINI atau banner!=)


Dah nama pun bulan Disember, sah-sah kena ada kaitan dengan tahun baru yang bakal menjelma. Azam saya tahun ni InsyaAllah mahu perbaiki diri sebagai hamba Allah di muka bumi ini. Tahun 2013 juga saya bakal bergelar seorang isteri. Doakan yang terbaik untuk saya dan bakal hubby saya ya kengkawan.:) Nervous kot nak kahwin! Ahakss... Tu je kot azam wat masa sekarang. hehe... 


Cik Misya : Rasa macam lama je lagi nak kahwin. Huhu.

3 comments :

itmeMawarPutih said... Reply To This Comment

Semoga tercapai azam kamu dan apa yang dirancang berjalan lancar seperti yang dirancang. Amin.

iehahfarihah said... Reply To This Comment

waaahh..dah nak kawin dah..tahniah!!..

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

selamat bersegmen (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...