BLOGWALKING : DING DONG DECEMBER

Salam.. Thanks to Cikgu Paan sudi invite saya untuk join segmen mudah anjuran beliau. Saya memang suka join segmen-segmen camni. Mudah!=) Apa lagi? Uols pun join la sekali okeys.. Klik SINI atau banner!=)


Dah nama pun bulan Disember, sah-sah kena ada kaitan dengan tahun baru yang bakal menjelma. Azam saya tahun ni InsyaAllah mahu perbaiki diri sebagai hamba Allah di muka bumi ini. Tahun 2013 juga saya bakal bergelar seorang isteri. Doakan yang terbaik untuk saya dan bakal hubby saya ya kengkawan.:) Nervous kot nak kahwin! Ahakss... Tu je kot azam wat masa sekarang. hehe... 


Cik Misya : Rasa macam lama je lagi nak kahwin. Huhu.

Comments

  1. Semoga tercapai azam kamu dan apa yang dirancang berjalan lancar seperti yang dirancang. Amin.

    ReplyDelete
  2. waaahh..dah nak kawin dah..tahniah!!..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts