Calling calling calling!! Casting untuk fashion show!!

Salam semua.. Haa wat model-model kat luar sana tu atau talent-talent yang berbakat, anda dijemput hadir ke sesi casting seperti berikut :

CASTING CASTING CASTING!!
CASTING UNTUK FASHION SHOW PADA BULAN JANUARI.
KAMI MENCARI YANG BERKEYAKINAN UNTUK MENGGAYAKAN BAJU DAN TUDUNG. BARU ATAU LAMA TIADA MASALAH..!

TARIKH: 15 DISEMBER 2012 - SABTU
MASA: 100PM KE 300PM
LOKASI: STUDIO SERI KEMBANGAN, SELANGOR





SYARAT-SYARAT:
1- PEREMPUAN
2- BERTUDUNG SATU BONUS
3- BERKEYAKINAN

KEPERLUAN ANDA:
1- COMPCARD (JIKA ADA)
2- COLOR BLOCK ATTIRE, DAN BERSELUAR
3- TEPATI MASA CASTING.

IANYA BERBAYAR SETELAH ANDA DI PILIH MENYERTAI
TEAM FASHION SHOW PADA MALAM TERSEBUT.

CONFIRMKAN KEHADIRAN ANDA DENGAN EMEL KEPADA KAMI:
TAIP NAMA / HP / FB KE esmworld@yahoo.com
DAN di subjek emel taipkan JOIN CASTING 15 DISEMBER 2012

JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI..!


Mana tahu ada rezeki anda dapat menjayakan fashion show ini. Ada payment lagi tuh! ;) Wat mereka-mereka yang tak faham istilah-istilah kat atas ni (contoh : compcard) leh view SINI.


Cik Misya : Suka menguji tahap keyakinan diri.

Comments

  1. kalau la muja kat selangor,, memg dah start diet dah,, hahaa,, masalahnya ku jauh di timur,,, good luck kak misya!!! :D

    ReplyDelete
  2. tak ckup ketinggian ... wakakaa

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. nasib baik dah kawin. takda masa nak follow fashion show or jadi model ni :)

    ReplyDelete
  4. aihhh tak cukuo umur lah pula,huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts