expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 18, 2012

Cari Followers Untuk Blog

Salam semua. Mak aih! Tak sangka ada kucing yang jadi seorang blogger! Huhu. Macam mana lah dia menaip dengan kuku yang tajam tu ya? Hihihi.. Plus siap wat segmen lagi tuh! Pergh bukan main hebat kucing seekor neh. Ahakss.. Don't worry.. Ini kucing bukan sebarang kucing ye.. Nama je Cik Kucing Meow tapi beliau adalah seorang manusia comel macam saya. Cett!!;p

Jom tekan SINI atau banner bawah ni if nak join segmen kucing comel ni. Huhu..


Alamak, kena jawab soalan cepumas ler.. Huhu.. Lemah tul rasa! Takpe, saya cuba jawab juga. Ngehehe.. Artis Kpop yang u'olls minat & lagu dorang yang u'olls suka bangat. Jawapan saya adalah... Err sebenarnya takdelah minat sangat Kpop ni but adalah beberapa lagu yang sampai sekarang saya suka nak dengar.. Seperti Monster by Big Bang, Bonamana by Super Junior, Fiction by Beast dan Into the New World by Girl Generation.



Ok siap! =)


Cik Misya : Paksa rela menari gangnam style masa dinner office.



1 comment :

~cikfinss~ said... Reply To This Comment

amboi.. banyak bonar suke nye tu.
hihi
btw thanks sbb join.
agak2 dapat tak hadiah misteri tu?
insya-allah k..
salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...