Contest Cute Picture by storyofheartt :)

Salam.. Haa jom join contest ni! Of course ramai suka kan? Especially girls sebab uols suka tangkap gambarr cute pastu letak kat facebook. Rite??;) But NO DUCK FACE ok! Itu bukan cute hoccay!;p Sape nak join this contest boleh klik SINI atau banner..

Yang best tu sape menang dapat hadiah duit dan hadiah misteri tau! Untuk 3 orang yang terbaik sahaja. SO, keluarkan gambar-gambar cute uols dan cepat-cepat wat entry untuk join this contest!! Nak tag...


Ok mesti uols nak tahu saya guna apa kan? Hihihi..;))) Gambar saya simple je. Tak cute pun. But comel tetap ada. Ahakss..;)

Haa tu diaa...! Hehe.. Ini bukan gambar saya masa zaman sekolah tau. Ni masa photoshoot tema budak sekolah. Hehe cute tak?;)) Eii perasan! Takpe, terpulang pada penganjur nak nilai acaner nanti. Harap-harap ada rezeki nak menang. Ahaks.. Nak tag blogger cute Ieka Farhana dan Liyana Jasmi. Join tau! Hehehe..;)


Cik Misya : Maniskan senyuman.


Comments

  1. eh, baru perasan. akak ada iras2 Hanez Suraya. adik dia erk? ihihi :D

    ReplyDelete
  2. gud luck sis :)

    btw , najihah suke tgk pic sis :)))

    ReplyDelete
  3. terbaik gambar ni cik misya...mcm iklan "back to school" pun ada dah...

    ReplyDelete
  4. heheh cutenya hehe :D gud luck ye aimi :D

    ReplyDelete
  5. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts