CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Salam.. Wah sekejap je dah nak masuk new year.. 2012 makin berakhir, 2013 pula kian menjelma.. So, sorang blogger bernama Hazwan Hairy [sedap nama, ahakss..;)] wat satu contest. Sape yang bertuah dapat hadiah kalendar! So next year lehla gantung kalendar eksklusif yang ditawarkan. Dasat blogger ni siap ada kalendar wajah sendiri. Jangan sampai bawak tidur sudah!! Ngehehe.. 

Hit banner if nak join


Atas ni rupa kalendar yang akan diberi kepada peserta bertuah. Tarikh tutup penyertaan 12-12-12. Pergh memang cantik tarikh itu! Huhu.. Jom join!!=)


Cik Misya : Teringat contest sampul duit raya wajah saya.;)

Comments

  1. yana pon join .... ^^

    *mcm pernah ku dgr kontes sampul duit raya tue ... ~~

    ReplyDelete
  2. terima kasih aimi sbb sudi join..all the best tuk kamo..hehe

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  4. Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck ! >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  6. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts