expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 3, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Salam.. Wah sekejap je dah nak masuk new year.. 2012 makin berakhir, 2013 pula kian menjelma.. So, sorang blogger bernama Hazwan Hairy [sedap nama, ahakss..;)] wat satu contest. Sape yang bertuah dapat hadiah kalendar! So next year lehla gantung kalendar eksklusif yang ditawarkan. Dasat blogger ni siap ada kalendar wajah sendiri. Jangan sampai bawak tidur sudah!! Ngehehe.. 

Hit banner if nak join


Atas ni rupa kalendar yang akan diberi kepada peserta bertuah. Tarikh tutup penyertaan 12-12-12. Pergh memang cantik tarikh itu! Huhu.. Jom join!!=)


Cik Misya : Teringat contest sampul duit raya wajah saya.;)

11 comments :

yana aina said... Reply To This Comment

yana pon join .... ^^

*mcm pernah ku dgr kontes sampul duit raya tue ... ~~

hazwan hairy said... Reply To This Comment

terima kasih aimi sbb sudi join..all the best tuk kamo..hehe

HanaNabihah said... Reply To This Comment

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said... Reply To This Comment

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck ! >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Fie said... Reply To This Comment

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said... Reply To This Comment

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said... Reply To This Comment

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said... Reply To This Comment

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said... Reply To This Comment

snrai peserta dh keluar..alert k..

Nadya Bubble said... Reply To This Comment

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...