Contest : Saya Nak Doodle by- Rien Rose

Salam.. Huhu lama rasanya takde segmen doodle-doodle ni. Of course nak join!:) Jom la uols join juga..:) Klik je link INI atau banner comel kat bawah ni..


Saya nak doodle tu pakai baju warna pink! Hehe... Nama nak letak kat dalam love tu, Misya...=)


Cik Misya : Dalam hati ada taman.



Comments

  1. Hai :D jemput join segmen ni
    http://waniesweetstory.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-ill-know-you-and-youll-know.html

    ReplyDelete
  2. hai thanks join dear.. ^_^ nnti dah siap rien bgitau ek.

    ReplyDelete
  3. doodle dah siap .. boleh ambil dah.. ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts