expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 11, 2012

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

Salam.. Good morning everyone!! Huhu ceriakan pagi-pagi Selasa ni dengan join segmen menarik INI. Klik banner pun boleh juga..:)

Oh, ada kena jawab soalan! Huhu..

- Sejak bila berjinak dalam dunia blog? 
   Tahun 2009

- Kenapa berblogging? Best tak?
  Asalnya saya join bisnes jadi n ak gunakan blog sebagai medium bisnes. Then saya terjun bidang modelling,   
 terus saya gunakan blog sebagai medium untuk saya paparkan hasil kerja saya dalam bidang modelling. 

- Harapan pada blog di masa akan datang?
   Now harapan nak ikut jejak langkah blogger-blogger femes like Hanis Zalikha, Ben Ashaari dan  
   sebagainya. Amin..:)


Fuh! Banyak giler sponsor contest neh. Hebatlah penganjur contest neh. Syabas!!:) Tak tahu la blog saya ni awesome atau masam. Ahakss.. Ada rezeki InsyaAllah..^^ 35 orang pemenang dinantikan untuk menang salah satu hadiah yang ditawarkan. Nak tahu hadiah apa? Terjahlah blog penganjur ya!! Nak tag Ayu Insyirah.:) 



Cik Misya : Kadang-kadang blog sponsor contest pun takde follow button.

6 comments :

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

tq ye tag ayu....jap lagi ayu join...hhehe

Qaseh Hafizah said... Reply To This Comment

Good luck :)

jom join ni
http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

Aril Impian said... Reply To This Comment

melawat ke sini dan follow awk yer

http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

Aril Impian said... Reply To This Comment

mana tuan rumah ni budy eh....

Yanie Andierah said... Reply To This Comment

Contest ni dah tamat ! Check pemenang DISINI , Mungkin anda salah seorang pemenangnya :)

http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-saya-si-blogger.html

Nadya Bubble said... Reply To This Comment

Hadiah tunai melebihi RM200 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...