Dapat header dari Haziati Atiey lagi sekali!!

Salam.. Rasa baru je saya dapat header baru untuk blog dalam entri INI saya cuma belum rasa nak tukar je ngan header sekarang ni. Tapi saya ada join segmen INI dan dapat lagi satu header! Ngehehe.. Tamak kan saya? Wakaka... Nak letak semua tak muat la pulak kan? Takpela, saya share dulu header terbaru yang saya dapat hasil join segmen.


Comel tak? Hehe.. Sweet juga header ni kan? Takpelah if berkesempatan saya akan gunakan header ni. Nampak saya sangat kanak-kanak riang ala-ala ribena gitewww.. Hihi.. Thanks ya Haziati Atiey untuk header cute ni!=)


Cik Misya : Hati muda.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts