Doodle pink Muslimah from Vendettatreveller!!

Salam.. Yuhuu.. Saya dapat doodle lagi! Hasil join segmen INI maka dapatlah saya doodle cute berwarna pink bernamakan Misya ini...=) 


Cumel tak? Macam saya kan? Hihihi... Saya lebih prefer doodle Muslimah.. Kena dengan jiwa saya.:) Pakai baju pink plak tu. Hehe.. Pape pun thanks so much to Vendettatreveller (Erk tergeliat lidah nak nyebut. Hehe..) sebab sudi wat kan doodle cumel ni.:) 


Cik Misya : Sentiasa usaha istiqamah dalam berhijab.

Comments

  1. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  2. wah lawa doodle tu :)

    hehe btw ramai org bercakap pasai aimi dalam entry ni ..hehe

    http://dingraphic.blogspot.com/2012/12/vektor-siapa-ni.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts