expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 7, 2012

Doodle pink Muslimah from Vendettatreveller!!

Salam.. Yuhuu.. Saya dapat doodle lagi! Hasil join segmen INI maka dapatlah saya doodle cute berwarna pink bernamakan Misya ini...=) 


Cumel tak? Macam saya kan? Hihihi... Saya lebih prefer doodle Muslimah.. Kena dengan jiwa saya.:) Pakai baju pink plak tu. Hehe.. Pape pun thanks so much to Vendettatreveller (Erk tergeliat lidah nak nyebut. Hehe..) sebab sudi wat kan doodle cumel ni.:) 


Cik Misya : Sentiasa usaha istiqamah dalam berhijab.

5 comments :

nur azura said... Reply To This Comment

wah! comel, comel. :D

sa mic said... Reply To This Comment

Uih! Lawa, hehe . Taniah

cheeze maz said... Reply To This Comment

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

D i n said... Reply To This Comment

wah lawa doodle tu :)

hehe btw ramai org bercakap pasai aimi dalam entry ni ..hehe

http://dingraphic.blogspot.com/2012/12/vektor-siapa-ni.html

yana aina said... Reply To This Comment

comel ! pink kaler ... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...