expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, December 16, 2012

Ekspedisi berSEgmEN :: siapa yaa nak diterjah ??

Salam.. Huhu baru perasan, penganjur segmen ni anjurkan dua segmen sekaligus! Dua-dua memberikan impak positif terhadap blog anda if anda join.:) Bab-terjah-terjah dan review memang favourite saya! Klik SINI atau banner if nak turut serta okeys!=)


Banner untuk segmen ni pun sama untuk segmen beliau yang INI. So jangan keliru ok! Join je dua-dua, mana tahu peluang jadi yang bertuah untuk direview lebih besar kan?=)


Nak tag anda semua untuk join!! Jangan nak lari pula! Hehe.. Takdela, tak paksa pun..:) Sebab apa saya mahu diterjah? Of courselah leh tingkatkan police traffic. Eh silap! Blog traffic... Hehe.. Lagi ramai terjah lagi baguih! Follow-follow lah sekali. Lehlah kita saling berkenal-kenalan kan? I love all my blogger friends here..^_^



Cik Misya : Banyak sangat produk makanan 3 in 1, 10 in 1 dan lain-lain dijual.

1 comment :

evangelistaNiL said... Reply To This Comment

hehehe tengs ye .. wahhh blogger femes join tengs hehe ..

kak .. cne ye nak jadi model muslimah teringin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...