Ekspedisi berSEgmEN :: siapa yaa nak diterjah ??

Salam.. Huhu baru perasan, penganjur segmen ni anjurkan dua segmen sekaligus! Dua-dua memberikan impak positif terhadap blog anda if anda join.:) Bab-terjah-terjah dan review memang favourite saya! Klik SINI atau banner if nak turut serta okeys!=)


Banner untuk segmen ni pun sama untuk segmen beliau yang INI. So jangan keliru ok! Join je dua-dua, mana tahu peluang jadi yang bertuah untuk direview lebih besar kan?=)


Nak tag anda semua untuk join!! Jangan nak lari pula! Hehe.. Takdela, tak paksa pun..:) Sebab apa saya mahu diterjah? Of courselah leh tingkatkan police traffic. Eh silap! Blog traffic... Hehe.. Lagi ramai terjah lagi baguih! Follow-follow lah sekali. Lehlah kita saling berkenal-kenalan kan? I love all my blogger friends here..^_^



Cik Misya : Banyak sangat produk makanan 3 in 1, 10 in 1 dan lain-lain dijual.

Comments

  1. hehehe tengs ye .. wahhh blogger femes join tengs hehe ..

    kak .. cne ye nak jadi model muslimah teringin

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts