expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 6, 2012

GAYAKAN HIJAB ANDA

Salam.. Erm bab-bab fesyen tudung/hijab ni memang saya suka sesangat ler.. Hehe.. Bukan sebab saya model but saya sendiri memang sukakan fesyen. Mesti nak up-to-date supaya orang lihat kita pun lebih yakin dan bersemangat.:) Ok! Jom join SINI atau klik banner jika anda memang seorang yang sangat fashionista dalam berhijab!=)


So, gambar manakah menjadi pilihan saya untuk tatapan penganjur contest? Ahakss... Banyak sebenarnya sampai keliru mana satu pilihan hati yang terbaik. Cett macam nak pilih calon suami pulak ya. Haippp! Awak tu dah ada tunang ye Cik Misya!!;) Ok-ok, gambar terbaik lah untuk dipertaruhkan dalam contest ni adalah seperti berikut....



Oops! Style hijab ni memang saya yang pakai sendiri tau. Tanpa bantuan sesiapa ok.:) Walaupun shoot ni untuk butik.=) Ni turban style namanya. Biasa orang wat ketat-ketat macam lelaki Sikh but saya improvise ia jadi lebih berbunga-bunga pastu ada ekor. Ok tak? Erm nak wat tutorial but still takde masa nak try wat. InsyaAllah one day nanti saya wat ok.:)



Cik Misya : Kurang gemar pakai inner neck sebenarnya.

13 comments :

Sheila Salim said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. masyallah, comelnya. mata bulat :)

liyana syafiqah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..kak aimi,cantik sangat gambar ni,liyana doakan kak aimi menang contest ni...kalau menang gtau liyana tau!!^-^

Zhura Zainal said... Reply To This Comment

Erkk..Sok last date ke?Ala....Ta sempat la kalo gini. U.U

dEdEQ dE wIshEs said... Reply To This Comment

COMELNYE AKAK :)

Farah Aisyah said... Reply To This Comment

Jom Join :) http://aisyah-sazali.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-back-twitter-by-aisyah.html

melissa lissalalissa said... Reply To This Comment

cantik Kak Misya., ^^

Ila Aqilah said... Reply To This Comment

cik misya tengok orang bergaya pakai tudung memacam style cantik je..saya nak pakai cenggitu tak yakin sungguh huhu

apa pun good luck! hehe

salam perkenalan :)

Mimie Najib said... Reply To This Comment

gud luck.. :)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Alahai terharunya saya.. Alhamdulillah tq atas sokongan anda semua. ^_^

Ct Nurmazliyana said... Reply To This Comment

Salam . Saya tuan tanah blog yg awak join contest ni. Awak Menang TEMPAT PERTAMA. Tolong Email kan nama,alamat penuh dan nombor telefon ke alamat email saya (maz_12090@yahoo.com). Hantar Detail Blog Awak Sebelum 10/12/2012. tq (:

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Liyana, akak menang tempat first! Alhamdulillah..:-)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Syukur Alhamdulillah!! Thanks dear.:-)

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Ct Nurmazliyana Dear, i try emel kat u tapi failed. Your link blog pun i takleh bukak. Page not found. Ape cer? Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...