expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 15, 2012

Genap 1001 entri!!

Salam semua.. Syukur Alhamdulillah tepat jam 12.00 tengah malam 15 Disember 2012, cukup 1000 entri telah saya karang dalam blog saya ini!! (Termasuk entri ini mencecah 1001 entri) Tak sangka akhirnya tercapai juga angka 1k entry saya. Huhu.. Dulu sebenarnya pernah rasa nak tutup je blog ni sebab ada problem dari segi komitmen dan gangguan stalker. But now Alhamdulillah dengan bantuan admin serta pembahagian masa, saya dapat meneruskan berblogging hingga kini.. =)


Dengan follower mencecah angka 1355 orang serta pageviews more than 180000, dah membuatkan saya happy sangat-sangat.=) 2 tahun lebih saya berblog, ada juga yang sudi follow dan view blog saya yang tak seberapa ni. Masih jauh ketinggalan berbanding otai-otai blog yang lain. Thanks so much atas kesudian para follower saya yang sudi follow serta penyinggah-penyinggah a.k.a viewer entri-entri blog saya..:) InsyaAllah saya akan sentiasa perbaiki apa-apa yang kurang if berkesempatan..^_^ Thanks again and keep supporting me!!



Cik Misya : Makin berisi makin tunduk,

9 comments :

aLya syaQiera said... Reply To This Comment

tahniah!! jomm join GA!

http://alyasyaqiera.blogspot.com/2012/12/giveaway-1-color-block-your-outfits.html

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah tahniah cik misya...dah seribu sudah....

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Tagged> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/the-great-holiday-giveaway-by-izyannzrh.html

afifudinsohaini said... Reply To This Comment

1000?peh banyaknya..hehe

Call me DayaOwesome said... Reply To This Comment

Jom join sinni ^^ http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/12/simple-giveaway-by-nfh.html

puteri nur afiqah said... Reply To This Comment

wah ! bestnya~
tahniah :)

liyana syafiqah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..tahniah kak aimi...Liyana tag kak aimi sini:
http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

Cikgu Ma said... Reply To This Comment

keep blogging..moga terus maju ^_^

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma akan sentiasa support Cik Misya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...