expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 10, 2012

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

Salam.. Erm kalau bab-bab contest gambar memang i suka! Dah nama pun model kan? Of course suka bergambar. Hihi.. So uols ada koleksi gambar-gambar yang ceria? Pilih salah satu yang the best then masukkan dalam entri, submit je kat SINI atau klik banner bawah ni.:)


Ok nak gambar ceria kan? hehe.. Tak tahu ler ceria ke tak tapi bila saya tengok gambar ni, rasa funny pun ada.. Muka saya skema je masa ni tak pandai bergaya sangat. Ahakss.. Masa pertunangan my cousin last two years (kalau tak silap). We all sangat happy masa ni sampai ternganga-nganga mulut memasing! Ahaks..;)


Semua ni my cousin yang happening.. Cuma yang baju merah (arwah Ayum) je yang tiada lagi.. Walaupun rindu dengan beliau but kenangan terakhir ni wat kami semua happy! My cousin pun selamat dah jadi isteri orang baru-baru ni. Hope our family always happy like this forever and ever.. Smile..=)


Cik Misya : Sedekahkan Al-Fatihah untuk mereka yang telah tiada.

2 comments :

ct cheery said... Reply To This Comment

nak join jugak lah..hehe

Areef Ibn Naim said... Reply To This Comment

salam,

tq sudi join... good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...