Jom! Join Segment Bloglist By DayaBulatt

Salam.. First time menjengah blog penganjur segmen ni, wajahnya saling tak tumpah like one of my friend. Bila check-check, oh bukan.. Penganjur asal dari Kelantan, memang impossible la. Hehe. Takpe, jom support segmen bloglist ni okeys! Klik SINI atau hit banner..:)


But penganjur ni memang comel. (Bukan ayat bodek ya) ;)) Agaknya tu sebab nama blognya Daya Bulatt. Hehe cute je.. Macam saya! Ahakss..;)


Cik Misya : Mata bulat dan besar.



Comments

  1. Hi kak :D Thanks sebab join first segmen saya ^_^ http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/12/jom-join-1st-segmen-bloglist-by_1.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts