expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 3, 2012

Kerja-kerja membuat kek dan biskut semakin mudah!

Salam semua. Dah tido ke? Huhu relax la malam masih muda. Ahaks.. Last two days my mom menang cabutan bertuah masa join kursus at Janda Baik. Tak sangka rezekinya dapat hadiah pengadun untuk wat kuih, kek dan sebagainya. Sape yang nak bagi kan?

Actually memang dah lama saya nak beli this thing sebab suka wat kek. Tapi bajet tak mengizinkan sebab ada benda lebih penting perlu didahulukan. Kalau tak terpaksa lah guna kaedah manual membancuh bahan-bahan nak wat biskut raya atau kek. Guna tangan je. Sampai comot-comot dibuatnya. Huhu.

Now Alhamdulillah tak sangka dapat free. Huhu. Rezeki my mom.:-)

Cik Misya : Campak-campak je bahan tiap kali memasak. Yang penting, menjadi.


6 comments :

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

senang la pasni buat kek n biskut....:)

fifie said... Reply To This Comment

Hahaha sama dengan mixer fie pakai sekarang.

#JemahAwesome said... Reply To This Comment

Hi,blogwalking sambil promote giveaway by Syamimi Tahir :D
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-syamimi-tahir.html

Nurul Farahizzati said... Reply To This Comment

tak elok campak makanan kak.. hehehehe...

✿A I N A A✿ said... Reply To This Comment

bertmbah semangat la nak ber bake kan sis... buat kek sedap2 ye sis, t share la resepi.. hehe

Scha Aye Jay .. said... Reply To This Comment

hurm nak ajak join semen ni . sudi2 lh yerk

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...