Kerja-kerja membuat kek dan biskut semakin mudah!

Salam semua. Dah tido ke? Huhu relax la malam masih muda. Ahaks.. Last two days my mom menang cabutan bertuah masa join kursus at Janda Baik. Tak sangka rezekinya dapat hadiah pengadun untuk wat kuih, kek dan sebagainya. Sape yang nak bagi kan?

Actually memang dah lama saya nak beli this thing sebab suka wat kek. Tapi bajet tak mengizinkan sebab ada benda lebih penting perlu didahulukan. Kalau tak terpaksa lah guna kaedah manual membancuh bahan-bahan nak wat biskut raya atau kek. Guna tangan je. Sampai comot-comot dibuatnya. Huhu.

Now Alhamdulillah tak sangka dapat free. Huhu. Rezeki my mom.:-)

Cik Misya : Campak-campak je bahan tiap kali memasak. Yang penting, menjadi.


Comments

  1. senang la pasni buat kek n biskut....:)

    ReplyDelete
  2. Hahaha sama dengan mixer fie pakai sekarang.

    ReplyDelete
  3. Hi,blogwalking sambil promote giveaway by Syamimi Tahir :D
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-syamimi-tahir.html

    ReplyDelete
  4. tak elok campak makanan kak.. hehehehe...

    ReplyDelete
  5. bertmbah semangat la nak ber bake kan sis... buat kek sedap2 ye sis, t share la resepi.. hehe

    ReplyDelete
  6. hurm nak ajak join semen ni . sudi2 lh yerk

    http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts