Lagi blog saya di review! By Zizie..

Salam.. Yeay! kena review lagi! Huhu.. Kali ni oleh Zizie.. Simple sahaja review dia tapi for me ianya sangat berharga. Bukan senang di review rite? Jom view apa kata tukang review my blog ini..


Erm rasanya dah masuk kali kedua kot dapat komen about my sidebar yang berserabut tu. Ahakss.. Actually saya dah start wat penambahbaikan pun dengan menyingkirkan widget-widget yang tak best dan serabut. Sape follow saya dan selalu singgah mesti akan perasan.:) 

Pape pun thanks for this review. Komen yang sangat membina to improve my blog. But saya now sangat busy lah sayang.. Nak adjust-adjust perlukan time. Huhu. InsyaAllah will upgrade my blog once dah free sedikit. Ni pun update sebab nak maintain traffic je. Ngehehe...


Cik Misya : Maintain cute.

Comments

  1. haha mcm dejavu plak bila baca komen ni...tapi mmg perasan ada beberapa widget dah kurg kat sidebar cik misya ni...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts